Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Πιστοί στις αρχές μας”

“Πιστοί στις αρχές μας”

barlos lavrio

barlos-lavrio

Το Λαύριο πέτυχε νίκη – “χρυσάφι” την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στον Αρκαδικό και πραγματοποίησε το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην Α1. Ο Νίκος Μπάρλος όμως, μέσα από το νέο του μπλογκ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, φρόντισε να ρίξει τους τόνους και να επισημάνει πως ακόμα πρέπει να κατακτηθούν μερικές νίκες για να έρθει και μαθηματικά η “σωτηρία”.

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Προερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη επί του Αρκαδικού, η οποία μας δίνει την απαιτούμενη ώθηση για να παραμείνουμε στην Α1. Η ομάδα στο συγκεκριμένο ματς, είχε όλα τα στοιχεία που έπρεπε για να φύγει από το γήπεδο με τη νίκη. Συγκέντρωση, ηρεμία, σοβαρότητα, πειθαρχία αλλά και πάθος. Για το τελευταίο έπαιξε σπουδαίο ρόλο ο κόσμος του Λαυρίου, που γέμισε το γήπεδο και στάθηκε δίπλα μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Τον ευχαριστούμε και τον περιμένουμε στο επόμενο εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Τώρα έχουμε μπροστά μας την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Έναν ισχυρότατο αντίπαλο, πλήρη και με τρομερές δυνατότητες και εμπειρία. Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι: Αν θέλουμε να μείνουμε στην Α1, οφείλουμε να διατηρήσουμε τα στοιχεία αυτά που μας έχουν φέρει μέχρι εδώ έως το τέλος. Κι αυτό το ματς είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αποδείξουμε πως παραμένουμε στον ίδιο, σωστό δρόμο.

Είμαι σίγουρος ότι όλα τα παιδιά έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν μας σώζει η νίκη επί του Αρκαδικού και απαιτούνται ακόμη κάποιες νίκες. Κόντρα στον ΠΑΟΚ λοιπόν πρέπει να τα δώσουμε όλα και να δείξουμε πως είμαστε πιστοί στις αρχές μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …