Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Πιστεύω στην ομάδα μου”

“Πιστεύω στην ομάδα μου”

djordjevic

djordjevic

Απόλυτα πεπεισμένος ότι η ομάδα του θα πάρει το “διπλό” στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (11/03) εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής, τόνισε ότι η προσεχής αντίπαλος του “τριφυλλιού” έχει μία πολύ καλή ομάδα και για να πάρουν τη νίκη οι παίκτες του θα πρέπει να αγωνιστούν σαν ομάδα. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι πιστεύει ακράδαντα στις δυνατότητες των “πρασίνων” και έστειλε μήνυμα νίκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Για δεύτερη διαδοχική αναμέτρηση αγωνιζόμαστε εκτός έδρας και μετά τη Μάλαγα θα ταξιδέψουμε στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσουμε μια δυνατή και ποιοτική ομάδα. Ο Ερυθρός Αστέρας κατάφερε να μας κερδίσει στο ΟΑΚΑ στον πρώτο γύρο. Ξέρουμε ότι είναι καλοί κι εμείς θα πρέπει να αγωνιστούμε σαν ομάδα σε άμυνα και επίθεση. Πιστεύω στην ομάδα και τους παίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να φθάσουμε στην έκτη διαδοχική νίκη. Θα είμαστε έτοιμοι για ένα δυνατό αγώνα”.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ο οποίος δήλωσε με τη σειρά του: “Οι αντίπαλοί μας είναι δυνατοί, έχουν ταλέντο και ποιότητα. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και μια σημαντική αναμέτρηση για εμάς, αλλά και τον Ερυθρό Αστέρα. Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε πέντε διαδοχικές νίκες και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στο Βελιγράδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…