Κεντρική Διεθνή Ο Έλληνας που διαπρέπει στην Ιρλανδία

Ο Έλληνας που διαπρέπει στην Ιρλανδία

liapakis ucd

liapakis-ucd

Οι Έλληνες προπονητές αποτελούν το καλύτερο εξαγώγιμο μπασκετικό προΐον της χώρας μας. Βλέπετε, πολλοί είναι οι Έλληνες τεχνικοί, οι οποίοι διαπρέπουν όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και σε άλλες ηπείρους του κόσμου.

Τα “φώτα” πέφτουν πάντα στους προπονητές που κάθονται στον πάγκο σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως είναι ο Δημήτρης Ιτούδης ή ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι προπονητές, οι οποίοι κάνουν εξαιρετική δουλειά και το έργο τους δεν προβάλλεται τόσο.

Ένας από αυτούς είναι ο Γιάννης Λιαπάκης, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική δουλειά στην Ιρλανδία. Ο Έλληνας τεχνικός κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του (UCD Marian) στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, εξασφαλίζοντας την τέταρτη θέση (στην Ιρλανδία μονο οι 4 πρώτες ομαδες μπαίνουν στα play-offs για την διεκδικηση του πρωταθλήματος).

Ειναι η πρώτη φορα στα 48 χρόνια της ίδρυσης του συλλόγου που η ομάδα τερματίζει στις τέσσερις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Παράλληλα,τα τελευταία 11 χρόνια πριν ο κόουτς Λιαπάκης αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, η UCD Marian είχε την χειρότερη άμυνα στη χώρα.Την πρώτη του χρόνια, είχε την έκτη καλύτερη αμυνα, πέρσι είχε την τρίτη καλύτερη αμυνα και φέτος έχει τηνκαλύτερη αμυνα στη χώρα(!).

Αναμφίβολα, ο Γιάννης Λιαπάκης κάνει εξαιρετική δουλειά και εμείς του ευχόμαστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ιρλανδία και να κάνει ακόμα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

BCL: Να συνεχίσει το όνειρο θέλει το Περιστέρι

Το Περιστέρι αντιμετωπίζει την Τενερίφη, στον ημιτελικό του F4 του BCL. Το Περιστέρι ανοίγ…