Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Νιώθω ευλογημένος”

“Νιώθω ευλογημένος”

releford kolossos rodou

releford-kolossos-rodou

MVP για δεύτερη σερί αγωνιστική αναδείχθηκε ο Τρέβορ Ρέλεφορντ, μετά τα… όργια που έκανε κόντρα στην ομάδα της Καβάλας. Ο άσσος του Κολοσσού Ρόδου, πέτυχε 25 πόντους με 3/3 βολές, 2/5 δίποντα, 6/7 τρίποντα, πήρε τρία ριμπάουντ, μοίρασε 6 ασίστ, κέρδισε 5 φάουλ, έκανε ένα κλέψιμο και τρία λάθη σε 24′ κι 12” συμμετοχής και οδήγησε τους Ροδίτες στη νίκη… πεντάδας.

Ο Ρέλεφορντ, μίλησε στον ΕΣΑΚΕ και τόνισε ότι νιώθει ευλογημένος για όσα ζει στη χώρας μας, ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι η ομάδα του είναι κοντά στο να πετύχει τον στόχο της 6άδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Τι σημαίνει για σένα ότι αναδείχθηκες για δεύτερη σερί αγωνιστική TAGHeuer MVP;

“Είναι μία ξεχωριστή κατάσταση για την καριέρα μου. Επίσης, νιώθω ευλογημένος που μου δίνεται η ευκαιρία να βγαίνω στο παρκέ, να κάνω αυτό που μπορώ και να επιβραβεύομαι παράλληλα”.

Μετά την νίκη επί της Καβάλας στόχος του Κολοσσού H Hotels είναι η είσοδος στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου;

“Ναι, αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή της σεζόν. Θέλουμε να παραμείνουμε στην πέμπτη θέση. Βέβαια, ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο να πετύχουμε κάτι τέτοιο, αλλά εάν βελτιώσουμε κάποια κομμάτια μας και πάρουμε μερικές νίκες ακόμη, τότε πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε στο τέλος”.

Αγωνίζεσαι για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, ποια είναι η γνώμη σου για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ;

“Νομίζω πως είναι ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα. Αγωνίζονται πολλοί μεγάλοι παίκτες σ’ αυτό και γενικά είναι πολύ ανταγωνιστικό, καθώς ο καθένας μπορεί να νικήσει τον καθένα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…