Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Νίκη μέσα από την ρακέτα”

“Νίκη μέσα από την ρακέτα”

Soulis Markopoulos PAOK1

Soulis Markopoulos-PAOK

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας επί του Απόλλωνα Πατρών του εμφανίστηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι προσπάθησαν να περάσουν την μπάλα στην ρακέτα κάτι που πέτυχε και τους χάρισε τη νίκη, ενώ δήλωσε ότι ακόμα οι ΒασιλειάδηςΣχορτσανίτης δεν είναι 100% έτοιμοι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Oι παίκτες μου ήταν συγκεντρωμένοι σε μεγάλα διαστήματα απέναντι σε σκληροτράχηλη ομάδα. Προσπαθήσαμε να βάλουμε την μπάλα στη ρακέτα και είχαμε υψηλά ποσοστά. Από εκεί ήρθε η νίκη. Μετά το κακό ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου η άμυνα μας έγινε πιο δυνατή, ξεφύγαμε και φτάσαμε σε μία εύκολη νίκη”.

Για την επιστροφή των τραυματιών: “Ακόμη οι δύο παίκτες δεν είναι στην κατάσταση που θέλουμε. Πρέπει και οι άλλοι να εναρμονιστούν ξανά μαζί τους. Η απουσία τους για μεγάλο διάστημα έχει δημιουργήσει προβλήματα στη χημεία της ομάδας και θα πρέπει να βελτιωθούμε γρήγορα”.

Για την 5η θέση: “Πρέπει να κερδίσουμε σε όλα τα παιχνίδια και να δούμε τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων”.

Τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Κώστας Βασιλειάδης ο οποίος δήλωσε: “Το σημερινό παιχνίδι με το διάστημα που είχαμε για να το διαβάσουμε, μας επιτρέπει να πούμε ότι τα καταφέραμε καλά. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε όλοι στις προπονήσεις. Καταφέραμε να παίξουμε καλή άμυνα, να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Χάσαμε κάποια ριμπάουντ, μας έβαλαν κάποια σουτ και πλησίασαν. Εμείς δουλεύουμε πια για τα πλέι οφ. Εμειναν τέσσερα ματς που πρέπει να τα πάρουμε. Είναι βαρά και αν είμαστε σοβαροί μπορούμε για να βγούμε έτσι 5οι και που είναι σημαντικό για τα πλέι οφ και ενόψει της νέας χρονιάς”.

Για τη δική του κατάσταση: “Περίμενα να είμαι χειρότερα γιατί έλειψα ένα μήνα. Προπόνηση πριν το ματς με τον Άρη, έκανα μόνο πριν τα παιχνίδια. Ηταν ευχάριστο ότι αισθάνθηκα καλούτσικα στο παιχνίδι. Με το πέρασμα των ημερών θα είμαι 100% στα πλέι οφ”.

Για το αν μπορεί να κρατήσει κάτι ο ΠΑΟΚ στο τέλος της σεζόν: “Γενικότερα αρχίσαμε με διαφορετικό σκεπτικό γιατί η ομάδα ήταν 3η. Ετσι όπως πήγανε τα πράγματα με τους τραυματισμούς και τα σκαμπανεβάσματα θα μπορούσαμε να είμαστε και εκτός πλέι οφ. Μπορούμε όμως να πάμε 5οι, να δούμε τον 4ο και να πάμε να σπάσουμε την έδρα. Αν το καταφέρουμε θα κρατήσουμε κάτι θετικό στο τέλος της χρονιάς. Για μένα προτίμηση θα ήθελα τον Άρη. Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Αν ρωτήσεις κάποιον άλλον μπορεί να πει κάτι άλλο. Με την ΑΕΚ νικήσαμε εδώ και εκεί χάσαμε στο τέλος. Μπορούμε να κοντράρουμε και τους δύο και να τους κερδίσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…