Κεντρική Διεθνή Νίκες για Κατσικάρη και Ρεάλ

Νίκες για Κατσικάρη και Ρεάλ

4r5bn56n67n76

katsikaris-murciaΗ Μούρθια του Φώτη Κατσικάρη έκαμψε την αντίσταση της Σεβίλλη (80-76), στο πλαίσιο της 25ης “στροφής” της ACB. Η ομάδα του ομοσπονδιακού τεχνικού μας, η οποία πέτυχε την έβδομη συνεχή εντός έδρας νίκη της, παραμένει “ζωντανή” στη διεκδίκηση μιας θέσης για τα πλέι-οφ.

Οι Καμπάτσο, Καμπέθας και Λίστσουκ αποτέλεσαν τα πρώτα “βιολιά” της Μούρθια. Ο πρώτος “έγραψε” 17 πόντους και 6 ριμπάουντ, ο δεύτερος σημείωσε 16 πόντους και “μοίρασε” 6 τελικές πάσες, με τον τρίτο να μετρά 11 πόντους και 9σκουπίδια“.

Ξέσπασεστη Σαραγόσαrodriguez-real-madrid

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετρούσε τρεις σερί ήττες και το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Σαραγόσα ήταν επιτακτική ανάγκη. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο επιβλήθηκε 96-84 της αντιπάλου της, ούσα καταιγιστική από την περιφέρεια.

Για του λόγου το αληθές, οι παίκτες της “Βασίλισσας” είχαν 17/35 τρίποντα. Οι Τζέισι Κάρολ (16 πόντοι, 4 ασίστ), Τζέφρι Τέιλορ (14 πόντοι), Ρούντι Φερνάντεζ (12 πόντοι) και Λούκα Ντόντσιτς (11 πόντοι) ήταν οι κορυφαίοι για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Τοπ-16.

Ο Σέρχιο Γιουλ, δε, ο οποίος προσέθεσε 7 πόντους, ήταν εξαιρετικός στα οργανωτικά καθήκοντά του έχοντας 8 ασίστ.

Στα ρηχάο Μπόγρηςgiorgos-bogris-dominion-bilbao-basket

Η Μπιλμπάο, παρότι διατηρούσε το προβάδισμα για περίπου 39 λεπτά, ηττήθηκε εντέλει από τη Μάλαγα (82-77). Ο Γιώργος Μπόγρης κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα απόδοσης.

Ο Έλληνας σέντερ ήταν άποντος, “μάζεψε” 3 ριμπάουντ, είχε 2 τάπες κι υπέπεσε σε 1 λάθος σε 15:58. Για την ομάδα του Χοάν Πλάθα, η οποία ανέτρεψε πλήρως τα εις βάρος της δεδομένα στο τελευταίο λεπτό και πανηγύρισε την τρίτη συνεχή νίκη της, πρωταγωνίστησαν οι Ουίλ Τόμας (16 πόντοι) και Κένι Χέιζ (15 πόντοι).

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της ACB.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…