Κεντρική Ελλάδα Συνέντευξη “Να… τριτώσει το καλό”

“Να… τριτώσει το καλό”

kostas papanikolaou haris xaris delinikolas

kostas-papanikolaou-haris-xaris-delinikolas

Αποτέλεσε το πρόσωπο του αγώνα λόγω της επιστροφής του σε… γνώριμα λημέρια. Ταυτόχρονα, αποτέλεσε και τον παίκτη του αγώνα, μιας και με την εντυπωσιακή του εμφάνιση συνέβαλε τα μέγιστα στο να φτάσει στη νίκη ο Ολυμπιακός και να “κλειδώσει” σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ.

Ο λόγος για τον Κώστα Παπανικολάου, που χθες (28/03) με 12 πόντους (4/8 διπ., 1/5 τριπ., 1/1 βολή, 8 ριμπ., 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 λάθος) σε 25′ οδήγησε τους Πρωταθλητές Ελλάδος στο “διπλό” κόντρα στον Άρη. Ο άσσος του Ολυμπιακού μίλησε στο eBasket.gr για τη νίκη της ομάδας του, σχολίασε την επιστροφή του στο γήπεδο όπου ανδρώθηκε μπασκετικά και έστειλε μήνυμα νίκης στην Ρωσία.

aris-olympiacos-hunter-traumatias

Αναλυτικά όσα μας δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου:
Ήταν ένα πολυ δυσκολο παιχνίδι, με τις ιδιαιτερότητες του. Καταφέραμε να πάρουμε μία πάρα πολύ δύσκολη νίκη σε μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα. Είναι ευτυχία για εμάς να παίζουμε σε μία τέτοια έδρα, με τέτοια ατμόσφαιρα. Μακάρι, να είναι έτσι τα γήπεδα σε όλη την Ελλάδα.Αυτό που μετράει είναι η νίκη, στην δύσκολη προσπάθεια που κάνουμε. Συνεχίζουμε…“.

Κώστα πως έζησες την επιστροφή σου στο γήπεδο όπου έχεις αγωνιστεί;

Εγώ προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Είναι λογικό κι εγώ να θέλω να κερδίσω και ο Άρης να θέλει να κερδίσει. Είναι λογικό να υπάρξουν κάποια θέματα. Δεν έχω κρυφτεί, ξέρει ο κόσμος. Δεν χρειάζεται να σχολιάσω κάτι άλλο πάνω σε αυτό το θέμα…“.

Ο Ολυμπιακός έχει πετύχει δύο συνεχόμενες πολύ δύσκολες νίκες (σ.σ. Ρεάλ Μαδρίτης, Άρης) μέσα σε λίγες μέρες. Πώς βλέπεις την συνέχεια;

Ελπίζουμε να… τριτώσει το καλό. Θα πάμε μέσα στην Ρωσία κόντρα στην Χίμκι για να πάρουμε άλλη μία νίκη που την χρειαζόμαστε πάση θυσία“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Συνέντευξη

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…