Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Να συνεχίσουμε το σερί στο Βελιγράδι”

“Να συνεχίσουμε το σερί στο Βελιγράδι”

raduljica

raduljica

Ο Παναθηναϊκός θα έχει δύσκολο έργο το βράδυ της Παρασκευής στο Βελιγράδι, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα για την 10η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας. Οι “πράσινοι” επιθυμούν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους στη διοργάνωση και είναι σε θέση να το καταφέρουν, όπως δήλωσε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, μιλώντας στη σερβική ιστοσελίδα Novosti.

“Όλη τη σεζόν λειτουργούμε με γνώμονα πως το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Δεν σκεφτόμαστε τη ρεβάνς, αλλά μόνο τη νίκη και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό γι’ αυτήν. Παιχνίδι με το παιχνίδι εξελισσόμαστε ως ομάδα, αλλά και ατομικά ο καθένας. Μας πήρε λίγο χρόνο για να μπούμε σε μία σειρά. Νομίζω ότι μπορούμε και θα είμαστε ακόμη καλύτεροι προς το τέλος”, τόνισε ο Σέρβος σέντερ του Παναθηναϊκού.

Για το γεγονός πως ο αγώνας θα γίνει στη “Κόμπακ Αρένα”, δήλωσε: “Και στα δύο γήπεδα είναι πολύ δύσκολο να παίξεις, μπροστά σε τέτοιο κόσμο. Οι φίλαθλοι του Ερυθρού Αστέρα ήταν σημαντικός παράγοντας σε πολλές νίκες. Νομίζω πως για εμάς είναι καλύτερο που θα παίξουμε σε αυτό το γήπεδο, γιατί ούτε οι αντίπαλοι έχουν παίξει πολλά ματς εκεί.

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι καλή ομάδα, οργανωμένη και σωστά στελεχωμένη. Το πλεονέκτημά τους είναι πως σε κάθε παιχνίδι κάποιος άλλος παίκτης βγαίνει μπροστά. Σε σχέση με το πρώτο ματς, εμείς έχουμε ανέβει, έχουμε περισσότερους παίκτες και είναι πιο καλά τα πράγματα. Εχουμε ένα καλό σερί και θέλουμε να συνεχίσουμε”.

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, σχολίασε: “Κάθε τρόπαιο έχει τη σημασία του και είναι πάντα όμορφο να κερδίζεις κάτι. Σημαίνει πολλά για εμάς και ο πρώτος τίτλος μάς δίνει έξτρα κίνητρο, ώστε να παλέψουμε για τους άλλους δύο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…