Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Να μείνουμε συγκεντρωμένοι”

“Να μείνουμε συγκεντρωμένοι”

charis giannopoulos rethimno

charis giannopoulos-rethimnoΣτην Καβάλα θα βρεθεί η ομάδα του Ρεθύμνου (12/3, 5μ.μ.), για την αναμέτρηση με την τοπική ομάδα. Ο Χάρης Γιαννόπουλος τόνισε πως υπάρχει δυσκολία στα επόμενα ματς της ομάδας του και τόνισε πως τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Πόσο μπορούμε να πιέσουμε τους εαυτούς μας;

Η ομάδα μου έχει 9 νίκες κι απομένουν 5 παιχνίδια ακόμα στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Φυσικά, ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος σε όλα τα παιχνίδια, καθώς οι τέσσερις από τις πέντε ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε βρίσκονται σε θέση υψηλότερη από εμάς στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ η Καβάλα με την οποία θα αναμετρηθούμε αύριο παίζει για τη “ζωή” της.

Για εμάς αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία μέχρι το τέλος της σεζόν όμως είναι το κατά πόσο μπορούμε να πιέσουμε τους εαυτούς μας για να πετύχουμε ακόμα περισσότερα πράγματα τη φετινή χρονιά και να μπούμε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Παράλληλα, θα ήθελα να προσθέσω και κάτι άλλο που πολλοί μπορεί να μην σκέφτονται. Το Ρέθυμνο αποτελεί μία από τις πιο ηλιόλουστες πόλεις της Ελλάδας (ή και κάτι περισσότερο από τα σύνορα μας). Αυτό για εμάς τους επαγγελματίες αθλητές είναι μία “παγίδα”.

Ο καιρός είναι ιδανικός για διακοπές, οι τουρίστες έχουν αρχίσει κι εμφανίζονται σιγά-σιγά κι οι σειρήνες γύρω σου μπορούν να αποσπάσουν την προσοχή σου και να «θολώσουν», μέχρι έναν βαθμό, τον στόχο που έχεις θέσει αν δεν έχεις μεγάλη εμπειρία. Είναι λοιπόν στο χέρι μας πόσο συγκεντρωμένοι θα μείνουμε για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θα μας φέρουν ακόμα πιο ψηλά για να κλείσουμε επιτυχημένα μία σεζόν που στην αρχή δεν φαινόταν το φινάλε της.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…