Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να κάνουμε το 4/4”

“Να κάνουμε το 4/4”

mantzaris

mantzarisΟ Βαγγέλης Μάντζαρης έδειξε βελτιωμένος στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ και εν όψη του παιχνιδιού με την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ τόνισε πως οι “ερυθρόλευκοι” μπορούν να προκριθούν με τέσσερις νίκες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας ότι έχει γίνει μέχρι στιγμής, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρωλίγκα. Δεν γίνεται να ζεις με το παρελθόν. Κοιτάμε μπροστά. Σίγουρα είμαστε στεναχωρημένοι από την ήττα μας στο Μπάμπεργκ. Μπορούσαμε να νικήσουμε στην Γερμανία, χάσαμε στο τελευταίο σουτ, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Το αντίστροφο έγινε και στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ. Η τύχη κάποιες φορές θα είναι με το μέρος σου, άλλες φορές θα είναι με τον αντίπαλο. Κάνουμε μια νέα αρχή, στο γήπεδο μας, με τον κόσμο μας, ώστε να κάνουμε το “4 στα 4”, διεκδικώντας την πρόκριση μέχρι το τέλος. Θέλουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας.

Πίεση υπάρχει αλλά πρέπει να την διαχειριστείς, όπως και την κούραση. Έχουμε 4 τελικούς μπροστά μας και θα πρέπει να τα δώσουμε όλα. Για να φτάσεις εκεί που θες πρέπει να τα δώσεις όλα. Δεν έχουμε ακόμη αποκλειστεί, συνεχίζουμε να έχουμε ελπίδες. Προσωπικά πιστεύω πως αν κάνουμε το “4 στα 4″ θα προκριθούμε, αλλά τίποτα δεν εξαρτάται από εμάς. Έχουμε όμως ακόμη αρκετές πιθανότητες, τίποτα δεν έχει τελειώσει, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και αν πέσουμε, θα πέσουμε με το κεφάλι ψηλά.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…