Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Να επεκτείνουμε κι άλλο το σερί μας”

“Να επεκτείνουμε κι άλλο το σερί μας”

larentzakis kolossos paok

larentzakis-kolossos-paok

Ο Κολοσσός υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (19/3, 17:00) την Καβάλα στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ανανέωσε το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και μεταξύ άλλων τόνισε, πως θέλουν πολύ τη νίκη και αυτό θα επιδιώξουν, προκειμένου να επεκτείνουν το σερί τους.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Την προηγούμενη εβδομάδα όλα πήγαν καλά για εμάς, αφού πήραμε μία πολύ επαγγελματική και παράλληλα μία πολύ σημαντική νίκη μέσα στην Αμαλιάδα κόντρα στον Κόροιβο. Θέλαμε να δείξουμε πως μπορούμε να πάρουμε αποτελέσματα και μακριά από την έδρα μας και γι’ αυτό θέλουμε να μεγαλώσουμε κι άλλο το σερί των νικών μας πριν το ματς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

Εγώ δυστυχώς δεν κατάφερα να ταξιδέψω στην Αμαλιάδα, αλλά όλο αυτό τον καιρό έκανα πολλές θεραπείες, ώστε να εμφανιστώ έτοιμος για το ματς που έρχεται με την Καβάλα, στο οποίο λογικά θα παίξω. Γενικά, όλα πήγαν καλά για την ομάδα όλη την εβδομάδα, καθώς η νίκη με τον Κόροιβο έφερε ακόμη περισσότερη ηρεμία και έτσι είχαμε τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε πολύ καλά.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Καβάλα, η οποία ξέρουμε πόσο καίγεται για τη νίκη, αφού έχει ακόμη ελπίδες για να παραμείνει στην κατηγορία. Όμως και εμείς από την άλλη θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη, καθώς από τη μία παίζουμε στην έδρα μας που ξέρουμε πόσο δυνατοί είμαστε με την παρουσία του κόσμου μας και από την άλλη θέλουμε να φτάσουμε τις τρεις σερί νίκες.

Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα,

Γιαννούλης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…