Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Μπορούσαμε να κερδίσουμε”

“Μπορούσαμε να κερδίσουμε”

Ζντοβτς

jure-zdovcΟ Γιούρι Ζντοβτς δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε η ΑΕΚ. Ο τεχνικός της “Ένωσης” ανέφερε πως η ομάδα του θα μπορούσε κάλλιστα να κερδίσει τον Ολυμπιακό, ενώ έμεινε ικανοποιημένος από την υπερπροσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου:

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε, αλλά δεν την εκμεταλλευθήκαμε. Ο Νώντας άξιζε να παίζει στο τέλος, μας βοήθησε πολύ και πίστευα πως θα ευστοχήσει.

Ξέρω πως δεν θα κοιμηθεί καλά το βράδυ. Θέλαμε να δώσουμε αυτή τη χαρά στον κόσμο μας και τον Πρόεδρο. Δυστυχώς, όμως, δεν τα καταφέραμε. Είχαμε κάποιους τραυματισμούς και προβλήματα με φάουλ. Είμαι απογοητευμένος που χάσαμε, γιατί μπορούσαμε να κερδίσουμε και το πίστευα εξ αρχής.

Δεν είμαι, όμως, παντελώς απογοητευμένος, γιατί είδα κάποια πολύ καλά πράγματα. Συνεχίζουμε στη φιλοσοφία μας και πιστεύουμε στην ομάδα μας. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Η διαφορά με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό δεν είναι πια τόσο μεγάλη. Πρέπει να το πιστέψουν κι οι παίκτες. Έπρεπε να νικήσουμε και τον ΠΑΟΚ, και τον Άρη και σήμερα, αλλά δεν έγινε. Κάτι μας έλειψε. Ίσως να χρειαζόμαστε και λίγη τύχη”.

Ο Δημήτρης Κατσίβελης, από την πλευρά του, υπογράμμισε: “Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Παλέψαμε μέχρι το τέλος. Κάναμε κάποια εύκολα λάθη και, όταν δεν κάνεις τα πάντα σωστά, είναι δύσκολο να νικήσεις μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. Ίσως στο τέλος να μείναμε από δυνάμεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…