Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Μπορούμε να φθάσουμε στο Final 4”

“Μπορούμε να φθάσουμε στο Final 4”

Feldein Panathinaikos

ÖÅËÍÔÅÉÍ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2015-2016)

Από το Βελιγράδι καλείται να περάσει την Παρασκευή (11/03, 21.00) το συγκρότημα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας. Ο Τζέιμς Φελντέιν, μιλώντας κατά την αναχώρησή τους από το “Ελευθέριος Βενιζέλος” για τη σερβική πρωτεύουσα, παραδέχθηκε πως είναι πανέτοιμοι για το “διπλό“.

Αναλυτικά:
“Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Θα βρεθούμε για δύο ώρες μπροστά σε ένα ένθερμο κοινό 20.000 ατόμων. Σίγουρα, θα είναι πολύ δύσκολο. Νομίζω, όμως, ότι η ομάδα είναι έτοιμη για να πάρει τη νίκη. Έχουμε παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Θα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε τις δυνατότητές μας και ότι μπορούμε να φθάσουμε στο Final 4”.

Σε ερώτηση για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να φθάσει στη νίκη απάντησε: “Πρέπει να ξεκινήσουμε όπως στο παιχνίδι με τη Μάλαγα. Μπήκαμε πολύ δυνατά και παίξαμε σκληρή άμυνα ελέγχοντας το ρυθμό από την αρχή ως το τέλος. Με την απόδοσή μας το κάναμε να μοιάζει εύκολο. Κάτι ανάλογο θα πρέπει να κάνουμε και στο Βελιγράδι. Η άμυνα, ο έλεγχος του ρυθμού, αλλά κυρίως των ριμπάουντ, είναι τα «κλειδιά» της επιτυχίας”.

Τέλος, σχετικά με τα… γρήγορα πόδια των παικτών του Ερυθρού Αστέρα, επεσήμανε: “Έχουμε κι εμείς πολλά γρήγορα και φρέσκα πόδια. Οι Ουίλιαμς και Χέινς μας έχουν βοηθήσει σημαντικά σε αυτό το κομμάτι, καθώς μας δίνουν ενέργεια. Με αυτούς είμαστε καλύτεροι, κάτι που φαίνεται τόσο στα ματς όσο και στις προπονήσεις. Η έλευσή τους έχεις ξεκουράσει πολύ εμένα και το Νικ (Καλάθη)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…