Μικρά από ΟΑΚΑ

Dimitris Diamantidis Panathinaikos Lokomotiv Kuban1

Dimitris Diamantidis-Panathinaikos-Lokomotiv Kuban1

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα (21:15) τη Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκα.

Οι “πράσινοι” θέλουν να πάρουν τη νίκη και να καλύψουν τη διαφορά του πρώτου γύρου (είχαν χάσει στο Κουμπάν με 76-67)
για να κάνει το βήμα για τη δεύτερη θέση.

Το eBasket.gr βρίσκεται από νωρίς στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και θα σας μεταφέρει ό,τι συμβαίνει στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, μέχρι και την έναρξη της αναμέτρησης.

20:20: Οι Τζέιμς Γκιστ, Νικ Καλάθης, Όγκνιεν Κούζμιτς και Έλιοτ Ουίλιαμς, έχουν ήδη βγει για τα πρώτα σουτάκια, ενώ μόλις τώρα βγήκε στο παρκέ και ο Τζέιμς Φελντέιν.

20:25: Το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων αναμένεται να είναι κατάμεστο, καθώς ο κόσμος έχει ήδη αρχίσει να γεμίζει τις κερκίδες.

oaka kosmos

20:30: Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού: Μαρκέζ Χέινζ, Αλεξάντερ Πάβλοβιτς, Βλάντο Γιάνκοβιτς, Αντώνης Φώτσης, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Τζέιμς Φελντέιν, Δημήτρης Διαμαντίδης, Τζέιμς Γκιστ, Νικ Καλάθης, Όγκνιεν Κούζμιτς, Έλιοτ Ουίλιαμς, Βινς Χάντερ.

20:44: Η δωδεκάδα της Λοκομοτίβ Κουμπάν: Μάλκολμ Ντιλέινι, Κρις Σίγκλετον, Άντονι Ράντολφ, Ντοντέι Ντρέιπερ, Βίκτορ Κλαβέρ, Ματ Τζάνινγκ, Μαξίμ Κολιούσκιν, Νικίτα Μπαλάσοβ, Εβγκένι Βορόνοβ, Αντρέι Ζούμπκοβ, Γκριγκόρι Σουφκότσοβ, Ράιαν Μπρόκχοφ.

20:46: Οι δύο ομάδες μόλις βγήκαν στο παρκέ. Σε λιγότερο από μισή ώρα η αναμέτρηση ξεκινάει.

oaka kosmos pao-lokomotiv

20:57: Ο τεχνικός της Λοκομοτίβ Κουμπάν, Γιώργος Μπαρτζώκας, βγήκε στο παρκέ και γνώρισε τις έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο του τριφυλλιού.

21:07: Σε λιγότερο από δέκα λεπτά ξεκινά η αναμέτρηση και ο κόσμος συνεχίζει να γεμίζει το ΟΑΚΑ. Περίπου 12.000 άτομα βρίσκονται ήδη στις θέσεις τους.

21:10: Ξεκίνησε η πάρουσιαση της Λοκομοτίβ Κουμπάν με τον κόσμο να την αποδοκιμάζει έντονα.

21:12: Ολοκληρώθηκε και η παρουσίαση του Παναθηναϊκού.

21:14: Η Stoiximan.gr βράβευσε τον Δημήτρη Διαμαντίδη για τη συνολική του προσφορά στην ομάδα και στο μπάσκετ. Το βραβείο έδωσε ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, διευθυντής επικοινωνίας και μάρκετινγκ της stoiximan.gr.

diamantidis vraveusi-stoiximan.gr

21:17: H αναμέτρηση μόλις ξεκίνησε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…