Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο “Με την ίδια νοοτροπία για την κούπα”

“Με την ίδια νοοτροπία για την κούπα”

kalathis panathinaikos zielona

kalathis-panathinaikos-zielona

Ο Παναθηναϊκός έχει απέναντι του μια ομάδα της Α2, αλλά η σοβαρότητα και συγκέντρωση θα είναι στο υψηλότερο επίπεδο ώστε να φθάσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτό επεσήμανε και ο Νικ Καλάθης, στα πλαίσια της media day, που στάθηκε στην εμπειρία των πρωτοπόρων της Α2 και τόνισε πως οι “πράσινοι” θα πρέπει να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό:

“Πρέπει να μπούμε μέσα έτοιμοι να παίξουμε. Είναι ο τελικός και κρίνεται το πρώτο από τα τρία τρόπαια που στοχεύουμε. Πρέπει να μπούμε μέσα με τον ίδιο τρόπο και νοοτροπία που παίζουμε τον τελευταίο καιρό και να κάνουμε τη δουλειά μας.

Έχουν παίκτες με μεγάλη εμπειρία. Οι πιο πολλοί έχουν εμπειρία σε υψηλό επίπεδο, έχουν φτάσει και με άλλες ομάδες σε αυτό το επίπεδο. Μπορεί, βλέποντας ότι παίζουμε με ομάδα Α2, να πει κάποιος ότι θα νικήσουμε εύκολα, αλλά θα είναι δύσκολο ματς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι”.

“Πρέπει να τους σεβαστούμε”
feldein

Ο Τζέιμς Φελντέιν, από την πλευρά του σημείωσε: “Προσωπικά είναι ο πρώτος τίτλος που θα διεκδικήσω. Είναι μεγάλο παιχνίδι. Ξέρω ότι ο Φάρος έχει έμπειρους παίκτες, είναι καλή ομάδα, μπορεί να είναι στην Α2, αλλά έχει νικήσει πολλές καλές ομάδες για να φτάσει εδώ. Πρέπει να τους σεβαστούμε.

Παίζουμε εξαιρετικά τώρα, ειδικά στην Ευρωλίγκα. Το χρειαζόμασταν αυτό. Ο Έλιοτ και ο Μαρκέζ έφεραν στην ομάδα στοιχεία που τα χρειαζόμασταν. Εγώ και ο Νικ χρειαζόμασταν ένα διάλειμμα, αλλά τώρα έχουμε αρκετούς παίκτες για να παίρνουμε ανάσες”.

“Δεν είναι δικαιολογία η κούραση”
kuzmic-panathinaikos-lokomotiv

Τέλος, τον λόγο πήρε ο Όγκνιεν Κούζμιτς, ο οποίος σημείωσε: “Αν νικήσουμε θα είναι το πρώτο μου τρόπαιο στην Ελλάδα και είναι σπουδαίο για όλους. Είναι μεγάλο παιχνίδι για την ομάδα. Ηταν μακρύς δρόμος για να φτάσουμε ως εδώ.

Παίζουν στην Α2, αλλά είναι έμπειρη και καλή ομάδα. Θα είναι σοβαρό παιχνίδι για εμάς και σημαντικό. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν είναι δικαιολογία η κούραση. Έτσι είναι όλη τη σεζόν και αυτό δεν θα είναι πρόβλημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…