Κεντρική Basket League Άρης “Με όλες μας τις δυνάμεις”

“Με όλες μας τις δυνάμεις”

dimitris priftis pagkos aris

dimitris-priftis-pagkos-aris

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (28/03, 19:00). Οι “κιτρινόμαυροι”, προπονήθηκαν σήμερα (27/03) το απόγευμα στο “Nick Galis Hall”, με τον Δημήτρη Πρίφτη να βλέπει για άλλη μία μέρα όλους τους αθλητές του υγιείς.

Ο τεχνικός του “θεού του πολέμου”, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τόνισε ότι για να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν κόντρα στους Πρωταθλητές Ελλάδος, θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι 40′, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου που έκανε sold out.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο ματς, απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός διαθέτει μεγάλη πληρότητα σε όλες τις θέσεις και η ποιότητα του ρόστερ του, αλλά και η εμπειρία του, κάνουν την αποστολή μας πολύ δύσκολη. Εμείς θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν, έχοντας και τη βοήθεια του κόσμου μας ο οποίος έκανε ακόμα ένα σολντ άουτ στη φετινή σεζόν”.

Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να κερδίσει: “Για να έχει τύχη μία ομάδα απέναντι στον Ολυμπιακό πρέπει να είναι συγκεντρωμένη για 40 λεπτά, να βγάλει ενέργεια στην άμυνα, να κάνει όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη και να έχει σωστές επιλογές στην επίθεση. Αυτά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε εμείς στον αυριανό αγώνα, ώστε να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι ως το τέλος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…