Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Λαγός, ή μήπως… ταχυδακτυλουργός;

Λαγός, ή μήπως… ταχυδακτυλουργός;

labropoulos sokratis

labropoulos-sokratis

Για τον Σωκράτη Λαμπρόπουλο ο λόγος. Είναι ο πρώτος που βγήκε “ανοιχτά” απέναντι στον Γιώργο Χαλβατζάκη, όμως η ομάδα εργασίας ψάχνει να βρει κάποιον καλύτερο, έτσι ώστε να υπάρχουν πιθανότητες επιτυχίας. Ο γνωστός δικηγόρος, πάντως, δεν το βάζει κάτω και πιστεύει πως θα είναι αυτός που θα κληθεί να δώσει τη μάχη και ότι θα έχει καλύτερη τύχη από τον Γιώργο Μαμαλάκη, που πήγε “άκλαυτος“.

Ο Σωκράτης Λαμπρόπουλος, τον οποίο χαρακτηρίσαμε “λαγό“, ένεκα της βιασύνης του να οδηγήσει την κούρσα, φαίνεται πως έχει και… “κρυφά χαρίσματα”. Όσοι τον γνωρίζουν λένε πως είναι “ταχυδακτυλουργός“. Διαθέτει δύο κινητά και μπορεί την ώρα που λαμβάνει κλήση ή μήνυμα στο ένα, να στέλνει ταυτόχρονα ειδοποίηση στο άλλο, μεταφέροντας τα πάντα.

Το άλλο τηλέφωνο, αυτό που χρησιμοποιεί για να μεταφέρει, λένε πως έχει… πράσινη θήκη. Δεν το έχουμε δει με τα μάτια μας, μπορεί να είναι και υπερβολές. Αυτό που έχει αξία είναι πως μπορεί στον μικρότερο δυνατό χρόνο, να μεταφέρει τα πάντα από το ένα τηλέφωνο στο άλλο.

Αυτή του η ικανότητα (γιατί περί ικανότητας πρόκειται) είναι και το ισχυρό όπλο του για να διεκδικήσει το χρίσμα στον ΕΣΑΚΕ. Εμείς πάλι λέμε πως στη ρουλέτα (άσχετο) το “πράσινο” (όπως και η θήκη του Σωκράτη) έχει 1/37 πιθανότητες να βγει, γι’ αυτό και οι περισσότεροι συνηθίζουν να ποντάρουν είτε στο “κόκκινο“, είτε στο “μαύρο“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…