Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Κίνητρο οι τρεις ήττες”

“Κίνητρο οι τρεις ήττες”

djordjevic1

djordjevic

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την Λοκομοτίβ Κουμπάν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, τόνισε ότι όλοι στο “τριφύλλι” τρέφουν μεγάλο σεβασμό για την προσεχή αντίπαλο τους και αναφέρθηκε στους καλύτερους της παίκτες. Ακόμα, ο Σέρβος προπονητής, δήλωσε πως στόχος είναι μόνο η νίκη και πρόσθεσε πως οι τρεις ήττες από την Λοκομοτίβ φέτος δίνουν έξτρα κίνητρο για την επίτευξη του θετικού αποτελέσματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Η νίκη είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Σκεφτόμαστε μόνο να κερδίσουμε το παιχνίδι. Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό στη Λοκομοτίβ. Μας έχει κερδίσει τρεις φορές φέτος, παίζει πολύ καλό μπάσκετ, πλέον έχει και τον Τζάνινγκ, στην αρχή δεν είχε και τον Ράντολφ. Είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Διαθέτει πολύ καλούς παίκτες. Έχει τον Ντιλέινι που παίζει εξαιρετικό μπάσκετ στις θέσεις “1” και “2”, αλλά και τον Ντρέιπερ ο οποίος μας είχε προκαλέσει πολλά προβλήματα στο ματς του πρώτου γύρου. Ο στόχος μας θα είναι να αμυνθούμε καλά απέναντι σε όλους τους παίκτες της Λοκομοτίβ”.

Για τα προηγούμενα παιχνίδια: “Το μεγαλύτερο κίνητρο θα είναι ακριβώς αυτές οι τρεις ήττες. Παρά τις τρεις ήττες θέλω να πω ότι σε κάποια μέρη του παιχνιδιών παίξαμε καλά, ενώ σε κάποια άλλα όχι. Αυτό θα πρέπει να βελτιώσουμε. Πλέον έχουμε περισσότερο βάθος με αυτές τις προσθήκες και μας βοηθάνε να μοιράζουμε την ενέργειά μας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Έχουν έρθει κάποια διαφορετικά πόδια που έχουν προσθέσει μεγαλύτερη αθλητικότητα κι αυτό το ξέραμε από την αρχή. Ίσως αργήσαμε κάπως να τις κάνουμε. Ο Γουίλιαμς είχε κάποιο δύο εβδομάδες τώρα πρόβλημα και δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος να μας βοηθήσει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…