Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Κινητικότητα για τα εισιτήρια με Λοκομοτίβ

Κινητικότητα για τα εισιτήρια με Λοκομοτίβ

kosmos oaka panathinaikos

kosmos-oaka-panathinaikosΤην Λοκομοτίβ Κουμπάν υποδέχεται ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, και ο “πράσινος” κόσμος αναμένεται να δώσει βροντερό παρόν στις κερκίδες του κλειστού των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την καθοριστική αναμέτρηση της Πέμπτης μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Λοκομοτίβ Κουμπάν (17/03, 9.15 μ.μ.). Υπενθυμίζουμε πως αρχής γενομένης από το συγκεκριμένο παιχνίδι στα εισιτήρια θα απεικονίζεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης, προς τιμήν του μεγάλου αρχηγού του Παναθηναϊκού! Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα κάτωθι σημεία…

-Το κατάστημα viva.gr στο «The Mall Athens», Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, επίπεδο 2.
-Τα καταστήματα seven spots και IANOS.
-Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr.
-Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο. Πληροφορίες στο 210-6440010.
-Τα εκδοτήρια στη θύρα 10 του «Απόστολος Νικολαΐδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με ωράριο λειτουργίας από Τρίτη (15/03) ως και Πέμπτη (17/03) από 10 π.μ. με 6 μ.μ. Την Πέμπτη (17/03), από τις 5.30μ.μ και μετά, θα διατίθενται εισιτήρια του αγώνα με τη Λοκομοτίβ και από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.

Σημειώνεται πως πλέον, βάσει της σχετικής υπουργικής απόφασης, για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…