Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Κέρδισε Τρίκαλα και Χάντερ

Κέρδισε Τρίκαλα και Χάντερ

12743784 1306620309363376 21411624060807332 n

williams-hunter

Ο Παναθηναϊκός, δίχως να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα, πέρασε από το κλειστό των Τρικάλων, επικρατώντας της ανταγωνιστικής ομάδας του Κώστα Φλεβαράκη με 98-81.

Οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς είχαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνουν μία δυνατή προπόνηση ενόψει του τελικού της Πέμπτης με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Ο “Σάλε” χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες, εκτός του Λευτέρη Μποχωρίδη, με τον Βινς Χάντερ να αποτελεί το κέρδος του Παναθηναϊκού από την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του και στο ελληνικό πρωτάθλημα και έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής. Τελείωσε με άνεση φάσεις (10π.) κοντά στο καλάθι, ενώ συνεργάστηκε άψογα με τον Νικ Καλάθη. Όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι, ήταν πολύ καλός, καθώς διαθέτει πολύ γρήγορα πόδια, ενώ κατέβασε 7 ριμπάουντ, δείχνοντας πως έχει έφεση και σ’ αυτόν τον τομέα.

Έτσι, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς απέκτησε ακόμα μία ποιοτική λύση στο ζωγραφιστό στο πρόσωπο του Χάντερ, ο οποίος μπορεί να πλαισιώσει ιδανικά τους Ραντούλιτσα και Κούζμιτς στην Ευρωλίγκα

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 91-95 (vid)

Η Φενέρ του Σάρας έβαλε… φωτιά στη σειρά με Καλάθη οδηγό Έπειτα από ένα συγκλονιστικ…