Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Κάθε φορά αυτό λέμε…”

“Κάθε φορά αυτό λέμε…”

mavroeidis aek aris

mavroeidis-aek-arisΟ Δημήτρης Μαυροειδής ήταν απογοητευμένος, ύστερα από το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Κάθε φορά αυτό λέμε, ότι φθάσαμε πιο κοντά”.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε:

“Κάθε φορά αυτό λέμε, ότι φθάσαμε πιο κοντά. Δείξαμε ότι το θέλαμε, κάναμε αυτό που έπρεπε, αλλά ήμασταν άτυχοι, είχαμε κακές άμυνες και σε πολλές φάσεις δεν αντιδράσαμε καλά. Συνεχίζουμε, έτσι είναι η ζωή.

Ομάδες σαν τον Ολυμπιακό ξέρουν να παίρνουν αυτά τα ματς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά, γιατί οποιοδήποτε λάθος δεν συγχωρείται. Μία κακή επιλογή, ένα λάθος αμέσως το τιμώρησε ο Ολυμπιακός. Αυτό το παιχνίδι είναι οδηγός για το μέλλον. Αν παίζουμε έτσι, σημαίνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Θέλουμε δουλειά, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο.

Σε όλο το παιχνίδι έχουν γίνει άπειρες φάσεις. Αν μπορώ να ξεχωρίσω, μία στην κανονική διάρκεια που χάσαμε το ριμπάουντ και χάσαμε την ευκαιρία να έχουμε άλλη μία επίθεση στο τέλος, ενώ στην παράταση ο Νώντας έχασε δύο βολές. Στο τέλος της δεύτερης παράτασης δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη φάση.

Τέτοιες εμφανίσεις δείχνουν ότι είμαστε κοντά στο επίπεδο αυτών των ομάδων που παίζουν Ευρωλίγκα. Παίξαμε πολύ physical, πιο πολύ ίσως από τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι το κέρδος μας, γιατί μπορούμε να σταθούμε σε τέτοια ματς. Είμαστε νέα ομάδα. Μόνο να βελτιωθούμε μπορούμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…