Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο “Καθαρίστε τον διαφορετικά θα σας καθαρίσω εγώ”!

“Καθαρίστε τον διαφορετικά θα σας καθαρίσω εγώ”!

vasilakopoulos klirosi

Η ξεφτίλα του αιώνα - Γιώργος Κογκαλίδης

Την ώρα που άλλοι προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει με την υπόθεση “εγκληματική οργάνωση” (κάποιοι “ανακάλυψαν” ότι την υπόθεση ανέλαβε ο Γιώργος Λαΐνης, κάποιος άλλος προχώρησε στην “αποκάλυψη” ότι λείπει για διακοπές, λες και θα έπεφτε στην πλάτη του όλο το ανακριτικό έργο), εμείς αποκαλύπτουμε τις πρώτες καταθέσεις, οι οποίες είναι φωτιά!

Ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ, Ηλίας Καφφές, στην έγγραφη κατάθεση που είχε δώσει στον Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, είχε υποστηρίξει -μεταξύ πολλών άλλων- πως ο Κωνσταντίνος Μπούσιας (πρόεδρος του συνδέσμου Αχαΐας και “κολλητός” του Γενικού Γραμματέα της ΕΟΚ, κ. Παναγιώτη Τσαγκρώνη) επικοινωνούσε με προέδρους Συνδέσμων Διαιτησίας, ζητώντας τους να καταθέσουν πρόταση μομφής κατά της διοίκησης της Ομοσπονδίας Διαιτητών.

Καθαρίστε τον Καφφέ με πρόταση μομφής, γιατί διαφορετικά θα σας καθαρίσω εγώ“, ήταν το μήνυμα, το οποίο -σύμφωνα με τα λεγόμενα του στρατιωτικού (στο επάγγελμα) κ. Μπούσια– προέρχονταν απευθείας από τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο. Αυτό ΔΕΝ το λέμε εμείς, το είχε υποστηρίξει στην έγγραφη καταγγελία του ο Ηλίας Καφφές και το ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ οι πρώτες μαρτυρικές καταθέσεις!

Τι σημαίνει αυτό; Από τη στιγμή που οι πρώτοι κατέθεσαν το ίδιο πράγμα, το οποίο υποστήριζε ο κ. Καφφές, πρέπει ο κ. Μπούσιας να εξηγήσει αν όντως ήταν κομιστής μηνύματος του κ. Βασιλακόπουλου, ή αν ήταν κάτι που εκείνος σκαρφίστηκε. Σε κάθε περίπτωση μάρτυρες και Καφφές συμφωνούν ότι η φράση είχε ειπωθεί από τα χείλη του Πατρινού.

Αυτή τη στιγμή η εικόνα του κ. Βασιλακόπουλου είναι στο κάδρο και δεν αποκλείεται να είναι μεταξύ των επόμενων που θα κληθούν να καταθέσουν. Αν ήταν αυτός που έδωσε την εντολή, τότε αποκτά αξία και βάση η καταγγελία του κ. Καφφέ, που όμως δεν έχει μόνο αυτό το στοιχείο, αλλά πληθώρα δεδομένων.

Αν ο κ. Μπούσιας ενήργησε αυτοβούλως, αν επιχείρησε να παρασύρει τους υπόλοιπους από προσωπική φιλοδοξία, τότε ίσως αυτός βρεθεί σε δύσκολη θέση. Όχι μόνο σε ό,τι αφορά στη διαιτησία και την ενασχόλησή του με το μπάσκετ

Εμείς αυτό που μπορούμε να γράψουμε με σιγουριά είναι πως η συγκεκριμένη καταγγελία δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου. Σημασία έχει το γιατί και το πότε, καθώς και μια σειρά από παράλληλες επιδράσεις, οι οποίες αφορούν συνολικά στο μπασκετικό οικοδόμημα. Υπομονή να έχετε και θα τα γράψουμε όλα

Πηγή: Spordog

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Η ομιλία του Αταμάν και ο πανζουρλισμός στα αποδυτήρια (vid)

Πανζουρλισμός και μπουγέλα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει μετά…