Κεντρική Basket League Άρης Κανένα ρίσκο με Πελεκάνο

Κανένα ρίσκο με Πελεκάνο

Πελεκάνος

michalis-pelekanos-aris

Ο Άρης μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο για την κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική διάρκεια της Basket League. Πλέον, στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο, στρέφουν την προσοχή τους στα 5 τελευταία παιχνίδια που θα κρίνουν και το πλεονέκτημα έδρας.

Το μεγάλο στοίχημα για τον Δημήτρη Πρίφτη ακούει στην ονομασία… “δύο σερί διπλά”, καθώς ο Άρης αντιμετωπίζει συνεχόμενα Κηφισιά και Απόλλωνα. Πρόκειται για δύο αναμετρήσεις που αν οι Θεσσαλονικείς κερδίσουν, θα έχουν κλειδώσει σε μεγάλο βαθμό την 3η θέση. Για να φτάσει όμως ο “θεός του πολέμου”, πιο εύκολα στις νίκες αυτές, χρειάζεται ετοιμοπόλεμους όλους τους αθλητές κάτι το οποίο δεν ισχύει αυτήν την στιγμή.

Ο Μιχάλης Πελεκάνος, ταλαιπωρείται εδώ και καιρό με θλάση και παρά την διακοπή του Πρωταθλήματος και τις αρκετές μέρες αποθεραπείας, δεν είναι απολύτως έτοιμος. Το ιατρικό τιμ έχει πέσει πάνω του και κάνει ό,τι μπορεί, όμως η συμμετοχή του στον αγώνα του Σαββάτου (12/03) θεωρείται αμφίβολη. Μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός του Άρη σκέφτεται σε περίπτωση που ο αρχηγός των “κιτρινόμαυρων” δεν είναι 100% υγιής, να μην ρισκάρει την συμμετοχή του και να τον ρίξει στη μάχη στην αναμέτρηση της Πάτρας (19/03).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…