Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Κάναμε ό,τι έπρεπε”

“Κάναμε ό,τι έπρεπε”

Giannis Sfairopoulos Real Madrid Olympiacos

Giannis-Sfairopoulos-Real-Madrid-OlympiacosΟ Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα της Κηφισιάς, ενώ ήταν πολύ καλός τόσο σε επίθεση, όσο και σε άμυνα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το τέλος του παιχνιδιού έδειξε ιδιαίτερα ευχαριστημένος και επεσήμανε πως πρέπει η ομάδα να εμφανίζεται σε κάθε ματς με την ίδια συγκέντρωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ήταν ένα ματς που ήμασταν απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Κάναμε απόλυτα ό,τι έπρεπε να κάνουμε.Ξεκινήσαμε αρκετά καλά αμυντικά κι επιθετικά. Ήταν ένα παραγωγικό παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι η άμυνα που θέλουμε να παίζουμε. Η σημερινή εμφάνιση είναι μία απόδειξη για το πώς θέλουμε να παίζουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την μεγάλη διάθεση στην άμυνα και την συγκέντρωση που έδειξαν. Θέλαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για την συνέχεια της Ευρωλίγκας. Ευχαριστώ και τον κόσμο που ήταν εδώ και πιστεύω πως η ομάδα το ανταπέδωσε με μία καλή εμφάνιση σε άμυνα κι επίθεση.

Το ρεκόρ δεν το κατάλαβα. Εγώ έβλεπα ότι παίζουμε καλή άμυνα. Όταν τέλειωσε η περίοδος μου το είπαν οι συνεργάτες μου. Εκείνη την στιγμή κοιτάς τι πρέπει να διορθώσεις. Η προσπάθεια των παικτών ήταν πολύ μεγάλη. Δεν μας απασχολούν τα ρεκόρ. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ομάδα να ακολουθεί το πλάνο της.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …