Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Ήταν μία κακή εβδομάδα”

“Ήταν μία κακή εβδομάδα”

Kostas

Kostas Mexas

Στην δύσκολη προπονητικά εβδομάδα εστίασε ο Κώστας Μέξας μετά την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός του Απόλλωνα Πατρών, τόνισε ότι οι επιστροφές των ΒασιλειάδηΣχορτσανίτη ενίσχυσαν τους γηπεδούχους και υπογράμμισε ότι διάφορα προβλήματα όλη την εβδομάδα αποπροσανατόλισαν την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Ηταν εξ αντικειμένου ένα δύσκολο παιχνίδι. Η επιστροφή των δύο παικτών και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ξεκουράστηκε μετά από πολύ καιρό, έκανε δύσκολα τα πράγματα συνολικά. Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, υπήρχαν στιγμές που το κάναμε αλλά και άλλες που το κάναμε άσχημα. Αυτό οφείλεται στη δική μας έλλειψη συγκέντρωσης, κάποιες συνεννοήσεις που δεν υπήρξαν.

Περάσασμε μία δύσκολη εβδομάδα. Είχαμε νοοτροπία ομάδας αλλά υπήρξε τσαπατσουλιά στην επίθεση. Κάναμε προσπάθειες με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που θα έπρεπε. Ο ΠΑΟΚ το εκμεταλλεύτηκε. Η αδυναμία μας να σταματήσουμε τον Σχορτσανίτη ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα για εμάς. Εχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια, θα πρέπει να προσπαθούμε να βελτιωθούμε μέχρι το τέλος. Θα δούμε αν καταφέρουμε να έχουμε την ευκαιρία να μπούμε στα πλέι οφ. Η χρονιά ήταν σε μεγάλο βαθμό πετυχημένη γιατί βρεθήκαμε σε δύσκολη θέση αλλά πετύχαμε την παραμονή μας αρκετά νωρίς. Ο ΠΑΟΚ θα είναι πλέον θα είναι άλλη ομάδα, ξεκούραστος και με πλήρη σύνθεση.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε αρκετά συγκεντρωμένος και με μεγάλη όρεξη. Ο Σχορτσανίτης έβαλε όλες τις βολές. Εμείς είχαμε αρκετές κακές επιλογές και δίκαια ο ΠΑΟΚ είχε αυτή τη διαφορά. Στη συνέχεια προσαρμοστήκαμε και σχετικά ισορροπήσαμε. Είχαμε προβλήματα, με τον Ντίλαρντ, τον Λαμπρόπουλο που παρουσιάστηκε στον στρατό αλλά και άλλα. Δεν ήταν η καλύτερη προπονητικά εβδομάδα και έτσι χάσαμε από μία καλύτερη από εμάς ομάδα”.

Για τη “μάχη” των πλέι οφ: “Ο ΠΑΟΚ με βάση το πρόγραμμα είναι τεράστιο φαβορί για να βγει 5ος. Μπορεί να κάνει το 4/4. Ο Κολοσσός έχει σημαντικό πλεονέκτημα όπως και η Κηφισιά που έχει ματς που μπορεί να πάρει στην έδρα της. Νομίζω ότι μεταξύ της δικής μου ομάδας και του Ρεθύμνου θα κριθεί η 8η ομάδα. Αυτό δείχνει το πρόγραμμα και η κατάσταση των ομάδων”.

Από πλευρά παικτών μίλησε ο Φώτης Λαμπρόπουλος ο οποίος δήλωσε: “Ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Παλέψαμε αλλά ήμασταν άτυχοι στην άμυνα, δεν είχαμε καλές συνεννοήσεις και βοήθειες. Είχαμε και προβλήματα στη διάρκεια της εβδομάδας αλλά μπορούμε στα επόμενα παιχνίδια να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…