Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Υπερήφανος για τον Διαμαντίδη”

“Υπερήφανος για τον Διαμαντίδη”

diamantidis djordjevic

diamantidis-djordjevic

Απόλυτη πίστη στη σοβαρότητα που θα επιδείξουν οι παίκτες του, εξέφρασε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, με αφορμή το αυριανό (01/04) παιχνίδι ενάντια στη Τσεντεβίτα. Ο προπονητής του “τριφυλλιού“, παράλληλα, έσπευσε να αποθεώσει ξανά τον Δημήτρη Διαμαντίδη τόσο ως παίκτη όσο και ως άνθρωπο.

“Δεν είμαστε καθόλου αγχωμένοι. Θα πρέπει να έχουμε μεγάλη επιθυμία για τη νίκη, να νιώσουμε μεγάλη ευθύνη, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να κερδίσουμε  και να περάσουμε στην επόμενη φάση

Κάποιος μπορεί να φοβηθεί ότι θα αποπροσανατολιστεί η ομάδα. Έχω τεράστια πίστη στη σοβαρότητα και στην ευθύνη που θα επιδείξουν οι παίκτες μου ότι καταλαβαίνουν τη σημασία του αγώνα. Παίξανε πολύ καλά στα τελευταία παιχνίδια με Φενέρ και Εφές, δεν έχουν πίεση και αυτό είναι πάντα επικίνδυνο, με την Νταρουσάφακα έγινε το ίδιο, εμείς έπρεπε να κερδίσουμε  αλλά δυσκολευτήκαμε αρκετά

Ερωτηθείς για το αν προβληματίζεται ελέω των νωχελικών ενάρξεων της ομάδας του σε πολλά παιχνίδια, απάντησε αρνητικά, ενώ για τον αρχηγό υπογράμμισε:

“Είναι πάρα πολύ καλό αυτό που θα συμβεί για τον Διαμαντίδη. Θέλω να τον συγχαρώ! Τα αξίζει όλα αυτά. Είναι ξεχωριστός, είμαι περήφανος και χαρούμενος για αυτόν, είμαι χαρούμενος που τον έχω ως παίκτη, τον θαυμάζω  όχι μόνο γιατί είναι μεγάλος παίκτης αλλά και ένα ολοκληρωμένο άτομο. Υπάρχει και το θέμα της αποχώρησής του, αλλά αυτό το αφήνω πάνω του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…