Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Είμαστε κοντά στα πλέι οφ”

“Είμαστε κοντά στα πλέι οφ”

Likogiannis

Likogiannis

Ο Κολοσσός πραγματοποίησε μεγάλη ανατροπή και κατάφερε να διορθώσει τα “κακώς κείμενα” του πρώτου μέρους, φεύγοντας με το ροζ φύλλο από την Αμαλιάδα. Ο Άρης Λυκογιάννης αναφέρθηκε στα όσα λέχθηκαν κατά την ανάπαυλα που συνετέλεσαν στην αλλαγή του σκηνικού στην επανάληψη και τόνισε πως η ομάδα του πλέον βρίσκεται κοντά στα πλέι οφ:

“Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Πρώτα για τον Κόροιβο που ψάχνει νίκες για να αποφύγει την επικίνδυνη ζώνη. Ένα πάρα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι και για εμάς γιατί εδώ και πάρα πολύ καιρό ψάχνουμε μια εκτός έδρας νίκη και ως επί το πλείστον τα εκτός έδρας παιχνίδια μας δεν συνοδεύονται από καλές εμφανίσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς ξεκινάμε άσχημα και έχουμε κενά διαστήματα.

Ο τρόπος που αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, το λιγότερο που μπορώ να πω ήταν ντροπιαστικός. Δεν υπήρχαμε μέσα στο γήπεδο, σε κανένα κομμάτι του παιχνιδιού ούτε αμυντικό ούτε επιθετικό. Παίζαμε με απίστευτο φόβο και γενικότερα ήμασταν σαν μια ωραία εκδρομή.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα είπαμε λίγο βαριά μέσα στα αποδυτήρια και νομίζω αυτό κέντρισε το φιλότιμο των παιδιών. Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο τελείως διαφορετικοί στο πίσω κομμάτι του παιχνιδιού, πιέσαμε μπάλες, βρήκαμε μια επαφή με το καλάθι και νομίζω από εκεί και πέρα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι και είναι φυσιολογικό μετά η πίεση να πηγαίνει στην ομάδα που χρειάζεται περισσότερο τους βαθμούς.

Η νίκη ήταν μεγάλη και θεωρώ πως με αυτή τη νίκη μπορούμε να πατήσουμε γερά και να πούμε ότι είμαστε κοντά στα πλέι οφ και από εκεί και πέρα κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια. Καλή συνέχεια στον κόουτς και την ομάδα της Αμαλιάδας“.

Ο Σωτήρης Μπιλλής δήλωσε: “Καλησπέρα. Σήμερα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όλη την εβδομάδα είχαμε προετοιμαστεί κατάληλα. Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά το πρώτο ημίχρονο, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και κάναμε πολλά λάθη. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…