Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ιεροσυλία η σύγκριση με Κόμπι”

“Ιεροσυλία η σύγκριση με Κόμπι”

diamantidis kinito paradosi tixeroi ekdilosi

diamantidis-kinito-paradosi-tixeroi-ekdilosi

Μια ημέρα μετά από ακόμα μια μνημειώδη εμφάνιση του, που συνδυάστηκε με νίκη κόντρα στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, ο Δημήτρης Διαμαντίδης έδωσε το “παρών” στην εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του και μοίρασε τα πρώτα από τα 300 συλλεκτικά κινητά Loumia 650 που φέρουν την υπογραφή του.

Ο εμβληματικός αρχηγός του “τριφυλλιού” φωτογραφήθηκε με τους νικητές και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τις βραβεύσεις που έχουν γίνει προς το πρόσωπο του.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη microsoft και στον Παναθηναϊκό για το πρωτοποριακό κινητό και σε όσους δούλεψαν πάνω σε αυτό. Θέλουμε να δείξει ανταπόκριση ο κόσμος και να το αγοράσουν όσοι περισσότεροι γίνεται. Ευχαριστώ όσους έχουν πάρει το τηλέφωνο αυτό δίνοντας ένα σεβαστό ποσό” επεσήμανε αρχικά για να αποποιηθεί οποιαδήποτε κουβέντα σύγκρισης με ακόμα έναν μεγάλο καλαθοσφαιριστή που αποσύρεται στο τέλος της σεζόν:

“Να μη μπούμε σε σύγκριση του Κόμπι Μπράιαντ και εμένα. Είναι ιεροσυλία” υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας, είπε: “Έχω πάει σε 2-3 γήπεδα και με έχουν τιμήσει. Ο Παναθηναϊκός, ο Αριστείδης και άλλοι άνθρωποι τρέχουν και κάνουν πρωτοποριακά πράγματα για την Ελλάδα. Υπάρχουν άνθρωποι και ομάδες που με έχουν βραβεύσει και καταλαβαίνουν πως κάποιοι έχουν προσφέρει έστω και λίγο στον αθλητισμό” ενώ υποστήριξε πως η σχέση του με την τεχνολογία “Δεν είναι και η καλύτερη”.

Τέλος, αναφορικά με το πως είναι η τελευταία του χρονιά στη δράση, τόνισε: “Δεν φανταζόμουν κάπως την τελευταία μου χρονιά. Δεν μπαίνω σε αυτήν την διαδικασία. Δεν προλαβαίνω. Σκέφτομαι μόνο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Όλα είναι σούπερ. Κυλάει όπως και η περσινή. Αγώνες, ταξίδια, προπονήσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…