Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Η πιο σημαντική νίκη”

“Η πιο σημαντική νίκη”

djordjevic

djordjevic

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε νωχελικά αλλά, στη συνέχεια, ανέβασε στροφές και με μπροστάρη τον Έλιοτ Ουίλιαμς “δραπέτευσε” με το “διπλό” από την Κωνσταντινούπολη, σε βάρος της Νταρουσάφακα. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ήταν ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του στα τρία τελευταία δεκάλεπτα, στάθηκε στην απουσία του Κούζμιτς και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για Ουίλιαμς και Χάντερ.

“Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, ίσως η πιο σημαντική της σεζόν. Αρχίσαμε άσχημα το ματς κάτι που θα συζητήσουμε με τα παιδιά. Από το δεύτερο δεκάλεπτο και έπειτα δεν παίξαμε απλά. Παίξαμε για να νικήσουμε. Στην αρχή δεν είχαμε λύσεις στο χαμηλό ποστ απέναντι στον Ερντέν και θέλω να υπογραμμίσω το πόσο μας έλειψε η σπουδαία άμυνα του Κούζμιτς. Βεβαίως και έχουμε βάθος, έχουμε παίκτες με ποιότητα, όμως το ότι αρχίσαμε άσχημα έχει να κάνει με την άμυνά μας στο χαμηλό ποστ” επεσήμανε αρχικά και συμπλήρωσε:

“Ο Ουίλιαμς και ο Χάντερ είναι σπουδαίοι παίκτες, όμως ακόμα μαθαίνουν το ευρωπαϊκό μπάσκετ και πρέπει να τους βοηθήσουμε. Το ότι ήμασταν καλοί στα τρία τελευταία δεκάλεπτα έχει να κάνει με το γεγονός ότι παλέψαμε, βγάλαμε ενέργεια και επιθετικότητα”.

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα υποστήριξε: “Έγινε ένα σκληρό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο σπουδαίες ομάδες. Το σκορ ήταν συνεχώς “κλειστό”. Στο τέλος βγάλαμε ενέργεια, παίξαμε καλές άμυνες και βάλαμε μεγάλα σουτ. Προσπαθήσαμε να μείνουμε ομάδα ακόμη κι όταν κάποιοι από εμάς δεν έπαιζαν καλά. Αυτό είναι φυσιολογικό καθώς μιλάμε για ανθρώπους. Σε αυτά τα σημεία πρέπει η ομάδα να μένει ενωμένη και ήρεμη κάτι που εμείς καταφέραμε να πετύχουμε”.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μοίρασε συγχαρητήρια -μέσω συνεργατών του- σε όλη την ομάδα (παίκτες και προπονητές) για το θετικό αποτέλεσμα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…