Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Η μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας μας”

“Η μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας μας”

Christos Serelis Lavrio Laurio

Christos Serelis-Lavrio-Laurio

Δικαιολογημένα χαρούμενος εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Χρήστος Σερέλης, μετά το “διπλό” της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός του Λαυρίου, χαρακτήρισε τη νίκη αυτή ως την μεγαλύτερη της ιστορίας της ομάδας και εστίασε στον τρόπο που “έκλεισαν” την ρακέτα οι παίκτες του. Ακόμα, δήλωσε ότι δύσκολα θα πέσουν κατηγορία, στέλνοντας το μήνυμα για μία τουλάχιστον νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Σήμερα πετύχαμε την μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας μας. Είναι απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο με τεράστια ιστορία. Φέτος είχαμε κάνει καλές εμφανίσεις με τις μεγαλες ομάδες και αν δείτε όλα αυτά τα παιχνίδια, νομίζω ότι είναι μία νίκη που την αξίζαμε συνολικά. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήταν πολύ καλοί μετά το 1ο δεκάλεπτο. Σφίξαμε την αμυνα μας και φτάσαμε κοντά στο σκορ στα τελευταία λεπτά. Όταν συμβαίνει αυτό, για μία ομάδα σαν το Λαύριο είναι πολύ σημαντικό και πιο εύκολο να κερδίσει το παιχνίδι”.

Για το αν νιώθει ότι η παραμονή επετεύχθη: “Ναι, το αισθανομαι. Νομίζω ότι μόνο με έναν δύσκολο συνδυασμό αποτελεσμάτων, θα είναι δύσκολο να μην σωθούμε. Εμείς θα πρέπει από την επόμενη αγωνιστική να κυνηγήσουμε την μία νικη που θελουμε, έχοντας και δύο παιχνίδια στην έδρα μας. Η σεζόν έχει δείξει ότι μπορούμε να πάρουμε τη νικη και στον κόροιβο. Αλλά θα το δούμε”.

Για το πως “έκλεισαν” τον ΠΑΟΚ: “Προσπαθήσαμε να κλείσουμε την ρακέτα μας, ώστε ο Σχορτσανίτης να μην βρει ρυθμό και βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ. Είπα στα αποδυτήρια ότι αν δεν βρούμε σκορ στο λόου ποστ, θα είναι δυσκολο να συνεχίσουμε να ευστοχούμε. Κάπως έτσι έγινε, ο ΠΑΟΚ έβαλε 1/13 τρίποντα και στην ρακέτα δεν μας απείλησε και έτσι καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς”.

Για τα κλεψίματα: “Οφείλονται στο ότι ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να περάσει την μπάλα στην ρακέτα. Είχαμε κλείισει καλά εκεί πέρα. Και δευτερευόντως στα λάθη του ΠΑΟΚ που δεν είχαν καλές επιλογές, ειδικά στα τελευταία λεπτά”.

Από πλευρά παικτών μίλησε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου, ο οποίος δήλωσε: “Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι. Μπηκαμε νωχελικά, όμως ισορρπήσαμε στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο. Κάναμε ένα από τα καλύτερα αμυντικά μας παιχνίδια. Βάλαμε και κάποια μεγάλα σουτ και ήρθε το θετικό αποτλέσμα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος”.

Για το αν τέλειωσε η υπόθεση παραμονή: “Στο τέλος θα το δούμε αν το πετύχαμε και θα κάνουμε ταμείο. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί ως το τέλος. Σίγουρα πετύχαμε δύο μεγάλες νίκες και ατενίζουμε το μέλλον πιο αισιόδοξα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Δεν αντέξαμε στην πίεση του Άρη»

Πρόκληση για το Λαύριο είναι τα play out. Ο τεχνικός του Λαυρίου, Κώστας Μέξας μετά την ήτ…