Κεντρική NBA Γκασόλ αποθεώνει Διαμαντίδη – Σπανούλη
NBA

Γκασόλ αποθεώνει Διαμαντίδη – Σπανούλη

Pau gasol1

Pau gasol1

Στην αδιαμφισβήτητη ποιότητά και τεράστια προσφορά του Δημήτρη Διαμαντίδη στο μπάσκετ, στάθηκε ο Πάου Γκασόλ, μιλώντας στην κάμερα του OTE TV. Ο σπουδαίος Ισπανός πάουερ φόργουορντ, στα περιθώρια του All Star Game του ΝΒΑ, έκανε ειδική μνεία στον εμβληματικό αρχηγό του Παναθηναϊκού, που αποσύρεται στο τέλος της σεζόν, καθώς και στον Βασίλη Σπανούλη.

“Ο Διαμαντίδης πάντα ήταν ένας μεγάλος παίκτης για την εθνική του ομάδα και στο μπάσκετ εκτός ΝΒΑ ήταν σταθερά ένας από τους καλύτερους. Έδωσε πολλά στο παιχνίδι, ειδικά στη χώρα του. Αυτός, όπως και ο Σπανούλης, είναι πολύ, πολύ μεγάλοι παίκτες. Του εύχομαι τα καλύτερα για μετά το τέλος της καριέρας του. Ελπίζω να παραμείνει κοντά στο μπάσκετ και να το βοηθήσει να αναπτυχθεί κι άλλο” ήταν τα λόγια του.

Εν συνεχεία, ερωτηθείς σχετικά με το αν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο θα σημάνουν το τέλος και της δικής του καριέρας, δεν έδωσε σαφή απάντηση: “Θα δούμε. Ποτέ δεν μπορείς να πεις πότε θα ζήσεις τον τελευταίο “χορό”. Κάθε μέρα μπορεί να είναι ο τελευταίος σου χορός και έτσι αντιμετωπίζω το επάγγελμα και τη ζωή μου στο μεγαλύτερο μέρος τους. Επομένως, σίγουρα θα είναι οι τελευταίοι μου Ολυμπιακοί Αγώνες και αυτό είναι κάτι που μπορώ να πω με σιγουριά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…