Κεντρική Ασίστ Shadow Εξαγόρασαν τη Superfoods

Εξαγόρασαν τη Superfoods

dimitris-giannakopoulos-konstantinos-papazoglou-superfoodsΟι όμιλοι Γιαννακόπουλου και Παπάζογλου ένωσαν τις δυνάμεις τους στον τομέα του φαρμάκου και δη στα συμπληρώματα διατροφής χάρη στην εξ ημισίας εξαγορά της Superfoods. Η επένδυσή τους ανέρχεται στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου, δήλωσε: “Η εξαγορά της Superfoods έρχεται σε μια συγκυρία, που βρίσκει πληγωμένο τον κλάδο του φαρμάκου στην Ελλάδα. Επιμένουμε να αναπτύσσουμε το όραμά μας στην Ελλάδα, να ενισχύουμε την εθνική οικονομία παρά το δυσχερές περιβάλλον”.

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Παπάζογλου σημείωσε: “Είμαι υπερήφανος για την ανακοίνωση μιας συνεργασίας εξαιρετικής σημασίας στην ελληνική αγορά που προκύπτει από το όνειρο και την μακρόχρονη πείρα των δύο οικογενειών. Στόχος του εγχειρήματος είναι να ενισχύσει την υγεία, την ομορφιά και την ευεξία των καταναλωτών μέσα από τις φυσικές πρώτες ύλες και την ολοκληρωμένη σειρά των προϊόντων Superfoods“.

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν τόσο ο Παύλος Γιαννακόπουλος όσο κι ο Γιώργος Παπάζογλου. Τη σύμπραξη, τέλος, χαιρέτισε κι ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης.

Πηγή: We24.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

«Ganon Baker series»: Συνεχίζεται με τη θρυλική Nancy Lieberman!

Ο Ganon Baker σήμερα μας αποκαλύπτει, τη σχέση του με το γυναικείο μπάσκετ. «Μόλις παρέλαβ…