Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Ευλογία ο Αγγελόπουλος”

“Ευλογία ο Αγγελόπουλος”

makis aggelopoulos-aekH σύζυγος του θρυλικού αρχηγού της ΑΕΚ, του αείμνηστου Γιώργου Αμερικάνου, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την εκδήλωση της ΚΑΕ:

“Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον κύριο Μάκη Αγγελόπουλο για την εκδήλωση μνήμης στον αγώνα με Κολοσσό. Για άλλη μια φορά ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ απέδειξε, ότι σέβεται την ιστορία του συλλόγου όσο κανείς και εξακολουθεί με τις δράσεις του εδώ και ενάμισι χρόνο να κρατά ζωντανό το παρελθόν της μεγαλύτερης ομάδας του κόσμου.

Θέλω να ευχαριστήσω και επί προσωπικού τον κύριο Αγγελόπουλο για την τιμή προς τον Γιώργο (Αμερικάνο), η φανέλα του οποίου άλλωστε επί ημερών του υψώθηκε στην οροφή του γηπέδου μας. Θα επαναλάβω, ότι αποτελεί ευλογία για την ΑΕΚ η παρουσία του Αγγελόπουλου στην ΚΑΕ. Ας έχουμε όλοι υπομονή γι’ αυτά, που έρχονται. Είμαι βέβαιη, ότι μ’ αυτόν στο τιμόνι η “Βασίλισσα” θα επιστρέψει στην κορυφή και εντός του παρκέ. Διότι εκτός παρκέ όλοι βλέπουν, ότι η “Βασίλισσα” επέστρεψε.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω και τους αθλητές και τους προπονητές της ΑΕΚ για την ιδιαίτερη τιμή, που μας έκαναν να λάβουν μέρος στην συγκινητική αυτή εκδήλωση. Να τους έχει όλους ο Θεός καλά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Μία επιστροφή, τρεις εκτός

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Τσμόκι Μινσκ για το Basketball Champions League, με τα προβλήματα …