Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Έπρεπε να κερδίσουμε”

“Έπρεπε να κερδίσουμε”

Ζντοβτς

jure-zdovc

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να περάσει από το Ρέθυμνο, γνωρίζοντας την ήττα από το συγκρότημα του Θανάση Σκουρτόπουλου, ένα αποτέλεσμα εν πολλοίς καταδικαστικό για τη μάχη της τρίτης θέσης. Ο Γιούρι Ζντοβτς αφού συνεχάρη την κρητική ομάδα, αναφέρθηκε στα κριτήρια των διαιτητών και στάθηκε στην εμφάνιση του Δημήτρη Μωραΐτη:

“Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο. Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να παίζουμε σε όλη την διάρκεια του ματς. Είχαμε κάποια προβλήματα με φάουλ. Τα κριτήρια των διαιτητών ήταν κάπως περίεργα. Είχαμε τελείως διαφορετική αντιμετώπιση του παιχνιδιού από εμάς στο 1ο και στο 2ο ημίχρονο. Ήμασταν αρκετά νευρικοί στην επίθεση και το Ρέθυμνο είναι πολύ καλό στο τρανζίσιον και τιμωρεί.

Δεν αντιδράσαμε όπως έπρεπε. Είχαμε λίγους παίκτες και πιστεύω ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν η αντίδραση κάποιων παικτών που πιστεύουν ότι δεν μπορεί να αλλάξει η θέση μας όσο φτάνουμε προς το φινάλε και ετοιμάζονται από τώρα για τα πλέι οφ.

Όμως υπήρχαν και θετικά όπως η παρουσία του Μωραΐτη, ο οποίος ίσως να έπρεπε να παίξει λίγο παραπάνω αλλά σίγουρα στο τέλος εμπιστεύτηκα τους πιο έμπειρους παίκτες”.

Ο Δημήτρης Μωραΐτης, με τη σειρά του, δήλωσε: “Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και ελέγξαμε τον ρυθμό. Από ένα σημείο και μετά χάσαμε τον ρυθμό και ηττηθήκαμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αντώνης Νταλιάνης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…