Κεντρική Διεθνή Επιστροφή στις νίκες για Μπαρτζώκα

Επιστροφή στις νίκες για Μπαρτζώκα

bartzokas lokomotiv kuban1

bartzokas-lokomotiv kuban1

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν άφησε πίσω της την ήττα του ΟΑΚΑ, ενάντια στον Παναθηναϊκό, και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας της Κάλεφ, με 71-67 για τη VTB League.

Το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα τα βρήκε “σκούρα” στο πρώτο ημίχρονο, αλλά χάρη στα κατορθώματα των Ράιν Μπρόκχοφ (14π. με 4/8 τρ.-9ρ.-4ασ.) και Βίκτορ Κλαβέρ (14π.-7ρ.) “χαμογέλασε” στο τέλος. Εκ των φιλοξενουμένων, ξεχώρισε ο Σον Κινγκ με 17 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Ήττα χωρίς “Κάι”
unics Kazan

Το θετικό σερί 2 αγώνων της Ούνικς τερματίστηκε στο Νίζνι Νόβγκοροντ, με την ομώνυμη ομάδα να επικρατεί με 91-81, δίνοντας συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις μετά τη νίκη κόντρα και στην Κουμπάν, την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Βίκτορ Ραντ ηγήθηκε των νικητών με 21 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ, έχοντας συμπαραστάτη τον Ρασίντ Μαχάλμπασιτς των 20 πόντων και 8 ριμπάουντ. Από το Καζάν, κορυφαίος ήταν ο Χοακίμ Κολόμ με 15 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Ο Κώστας Καϊμακόγλου δεν αγωνίστηκε.

Ούτε τώρα…
astana

Η Αστάνα βρίσκεται σε πολύ άσχημη αγωνιστική κατάσταση μετρώντας, πλέον, 9 διαδοχικές ήττες, οι περισσότερες εκ των οποίων πολύ βαρείς. Τελευταίος θύτης η Ενισέι, που επιβλήθηκε με το εμφατικό 96-70.

Ο Ντέιβιν Κένεντι ήταν ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων με 20 πόντους, ενώ είχε ακόμα 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ. O Αλεξέι Ζουκανένκο αποτέλεσε το αντίπαλον δέος με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Πατ Καλάθης δεν αγωνίστηκε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…