Κεντρική NBA Εντυπωσιάζει στην πιο κρίσιμη καμπή (vids)

Εντυπωσιάζει στην πιο κρίσιμη καμπή (vids)

durant westbrook

durant-westbrookΗ Θάντερ έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή της το τελευταίο χρονικό διάστημα, στέλνοντας μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ενόψει πλέι οφ. Η Οκλαχόμα Σίτι “άλωσε” με συνοπτικές διαδικασίες το Τορόντο (100-119) και πανηγύρισε την όγδοη συνεχή νίκη της.

Οι Κέβιν Ντουράντ και Ράσελ Ουέστμπρουκ, δε, αποτέλεσαν -για πολλοστή φορά- το “Α” και το “Ω” για την ομάδα του Μπίλι Ντόνοβαν. Ο “KD” σκόραρε 34 πόντους, “μάζεψε” 8 ριμπάουντ και “μοίρασε” ισάριθμες ασίστ.

Ο 27χρονος γκαρντ, από την πλευρά του, πέτυχε το 16ο φετινό τριπλ-νταμπλ και το έβδομο μες στον Μάρτιο! Πιο συγκεκριμένα, ο Ουέστμπρουκ “έγραψε” 26 πόντους, 11 ριμπάουντ και 12 ασίστ.

Με το 16ο φετινό τριπλ-νταμπλ, μάλιστα, ξεπέρασε τον Μάικλ Τζόρνταν (15, 1988-’89) και θέλει ακόμη ένα, προκειμένου να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Μάτζικ Τζόνσον (17, 1988-’89).

Οι Ράπτορς, στον αντίποδα, μολονότι βρίσκονται στη δεύτερη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας (49-24), οφείλουν να προβληματισθούν, ένεκα της κακής εικόνας τους στα τελευταία παιχνίδια (μετρούν τρεις ήττες στους τελευταίους οκτώ αγώνες).

Η παράσταση του Ντουράντ

https://www.youtube.com/watch?v=CD9F8BsiaiQ

Ουέστμπρουκ “on fire”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…