Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ενωμένοι για τη νίκη”

“Ενωμένοι για τη νίκη”

hackett olympiakos panathinaikos

hackett-olympiakos-panathinaikos

Άπαντες στο “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο είναι έτοιμοι για μια μάχη μέχρις εσχάτων, κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ο Ντάνιελ Χάκετ έπλεξε το εγκώμιο της Ρεάλ Μαδρίτης, επεσήμανε πως οι Πειραιώτες έχουν προετοιμαστεί καλά, ενώ στάθηκε και στη σημαντική συμβολή που θα έχει ο κόσμος.

“Έχουν μείνει τρία παιχνίδια στο Top 16. Αντιμετωπίζουμε την Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης και αυτό λέει πολλά από μόνο του για το επίπεδο του αγώνα. Έχουμε προετοιμαστεί σωστά και περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι” σημείωσε αρχικά και συμπλήρωσε:

“Τα ρόστερ έχουν αλλάξει. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο. Αν χρησιμοποιήσουμε την άμυνά μας με τον σωστό τρόπο, τότε πιστεύω πως θα δημιουργήσουμε προβλήματα στη Ρεάλ Μαδρίτης“.

Αναφορικά με την ποιότητα των “μαδριλένων“, σχολίασε: “Η Ρεάλ δεν είναι απλά μία καλή ομάδα. Είναι μία τέλεια ομάδα. Όπως είπα όμως, πρέπει να εμπιστευτούμε την ομάδα και το πλάνο μας. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Οι φίλαθλοί μας θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Περιμένουμε μία σκληρή μάχη”.

Ενώ έκλεισε αναφερόμενος στον κόσμο: “Τον τελευταίο καιρό παίρνουμε ώθηση από τους φιλάθλους. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Ξέρουμε πως πάντα οι φίλαθλοι προσέχουν τα νώτα μας. Πρέπει να παλέψουμε και για αυτούς. Θα δουν ένα πολύ καλό παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…