Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ελπίδες για “Σόφο”

Ελπίδες για “Σόφο”

paok proponisi team kentro 1

paok-proponisi-team-kentro-1

Μετά από ένα τριήμερο ρεπό, το οποίο ήταν απαραίτητο, στον ΠΑΟΚ επέστρεψαν σήμερα (02/03) στις προπονήσεις. Ο Σούλης Μαρκόπουλος κέρασε όλη την ομάδα για τα γενέθλιά του και στη συνέχεια ξεκίνησε η προετοιμασία για τη δύσκολη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Στον ΠΑΟΚ πλέον στοχεύουν στην ή την θέση που θα τους δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσουν την είσοδο στα ημιτελικά του ελληνικού πρωταθλήματος

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ακολούθησε μεγάλο μέρος της προπόνησης, δημιουργώντας προσδοκίες ότι θα ξεπερασει πλήρως τους τραυματισμούς που τον ταλαιπωρούν. Φυσικά, το ιατρικό τιμ έχει πέσει και πάνω στον Κώστα Βασιλειάδη, με τον “Βάσκο”, να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και φυσιοθεραπείες μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Στη συνέχεια θα επανεξεταστεί για να φανεί αν θα είναι σε θέση να μπει και πάλι σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Όσον αφορά το αυριανό (03/03) πρόγραμμα, αυτό περιλαμβάνει αιματολογικό έλεγχο, ενώ αύριο αναμένεται και η επιστροφή των Ντούβνιακ, Μάρκοβιτς και Τέπιτς από την μία επιπλέον μέρα άδειας. Η επιστροφή του Χάτσερ αναμένεται την Παρασκευή (04/03).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…