Κεντρική Διεθνή “Ελέγξαμε το παιχνίδι, αλλά…”

“Ελέγξαμε το παιχνίδι, αλλά…”

delaney kuban

delaney-kuban

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν είχε πάρει τον αέρα του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν, καθώς μετρούσε τρεις σερί νίκες απέναντι στους “πράσινους” μέχρι και πριν το χθεσινό παιχνίδι. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα παραλίγο να κάνει το 4/4 στην αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, αλλά ο Δημήτρης Διαμαντίδης και η παρέα του είχαν διαφορετική άποψη αυτή τη φορά στο φινάλε του αγώνα.

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι, ο οποίος έμεινε στα ρηχά (11 πόντοι, 5 λάθη), μίλησε στο eBasket.gr για τον τρόπο που έχασε η ομάδα του, αλλά και για τον στόχο της δεύτερης θέσης.

Ελέγξαμε το παιχνίδι για 38 λεπτά. Δείξαμε ότι μπορούσαμε να τους κερδίσουμε για ακόμα μία φορά, αλλά κάναμε λάθη στα τελευταία δύο λεπτά του αγώνα. Χάσαμε τη συγκέντρωση μας στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός έβαλε κρίσιμα καλάθια και κέρδισε”, σχολίασε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ και πρόσθεσε:

“Κρατήσαμε τουλάχιστον τη διαφορά που είχαμε κερδίσει στον πρώτο γύρο. Βέβαια, η ήττα είναι… ήττα, γι’ αυτό και δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα του παιχνιδιού”.

Για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ και τους Διαμαντίδη-Καλάθη, σχολίασε: “Ο κόσμος φώναζε αρκετά, σίγουρα έδωσε ώθηση στους παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά δεν επηρέασε το δικό μας παιχνίδι. Κάναμε λάθη και χάσαμε. Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού είναι πολύ καλοί και δώσαμε μία σκληρή μάχη για 40 λεπτά.

Όσο για τον στόχο της δεύτερης θέσης, σχολίασε: “Στο χέρι μας είναι να τερματίσουμε δεύτερη. Χρειαζόμαστε τρεις νίκες και θα προσπαθήσουμε να τις πάρουμε. Εμείς ορίζουμε την τύχη μας και μετά από την ήττα από τον Παναθηναϊκό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…