Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Δύναμή μας ο κόσμος μας”

“Δύναμή μας ο κόσμος μας”

verginis apollon patras

verginis-apollon patras

Έτοιμος για μία μεγάλη νίκη νιώθει ο Δημήτρης Βεργίνης, όπως έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ. Ο έμπειρος άσσος του Απόλλωνα Πατρών, αναφέρθηκε στο δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Άρη, ο οποίος όπως έγραψε, τιμωρεί κάθε λάθος. Παράλληλα, εστίασε στην παρουσία του κόσμου που τους δίνει δύναμη και έστειλε μήνυμα νίκης κόντρα στους Θεσσαλονικείς. Τέλος, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός ότι έχει φορέσει και ο ίδιος την φανέλα του Άρη.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
“Ένα ιδιαίτερο για εμένα και παράλληλα πολύ δύσκολο παιχνίδι μας περιμένει το Σάββατο όπου υποδεχόμαστε τον 3ο της βαθμολογίας Άρη. Η ομάδας προέρχεται από ένα αρνητικό αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο Παλατάκι αφού δεν μπορέσαμε να είμαστε όσο ανταγωνιστικοί θα θέλαμε επιτρέποντας στον Δικέφαλο να ελέγξει από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος το παιχνίδι. Πλέον όμως, αφήνουμε πίσω αυτή την αναμέτρηση και στρεφόμαστε στο αυριανό παιχνίδι με τον Άρη όπου θα παίξουμε για τελευταία φορά χωρίς τον Κέβιν Ντίλαρντ.

Ο αντίπαλός μας προέρχεται από μια επαγγελματική νίκη επί της Νέας Κηφισιάς και είναι δεδομένο ότι ποντάρει σε ανάλογο αποτέλεσμα και μέσα στην Πάτρα για να μπορέσει να διατηρεί στην Τρίτη θεση του βαθμολογικού πίνακα. Εμείς από την πλευρά μας όμως θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την είσοδο μας στα φετινά πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Δίνουμε λοιπόν μεγάλη έμφαση και πάλι στον τομέα της άμυνας και παράλληλα θέλουμε ουσιαστικά να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και να μπορέσουμε να το ελέγξουμε. Ξέρουμε πολύ καλά ότι κάθε λάθος μας κόντρα στην ομάδα του Άρη τιμωρείται διπλά και για το λόγο αυτό θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Θα πρέπει ο καθένας μας που θα αγωνιστεί να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το έχω τονίσει πολλές φορές και θα το πω και μια ακόμα. Όταν παίζουμε στην έδρα μας, ο κόσμος μας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτό έχει αποδειχτεί περίτρανα και τη φετινή χρονιά. Αντλούμε δύναμη και ενέργεια από την κερκίδα και ξέρουμε ότι πάντα θα αποτελεί για εμάς τον παίκτη παραπάνω και θα μας δίνει ώθηση για να φτάνουμε στη νίκη. Έτσι καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας και θεωρώ ότι οι φίλαθλοι μας θα έχουν ανάλογη συμμετοχή και στην προσπάθεια της ομάδας για την είσοδο της στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Για εμένα σίγουρα, το παιχνίδι με τον Άρη έχει πολλές ιδιαιτερότητες μιας και στο παρελθόν έχω φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα για τρια χρόνια έχοντας ζήσει όμορφες μπασκετικές στιγμές όμως κρατάω όλες τις αναμνήσεις και προχωράω μπροστά “χτίζοντας” τις επόμενες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…