Κεντρική Ελλάδα Συνέντευξη “Δεν θα μαρκάρω μόνος μου τον Ραντούλιτσα”

“Δεν θα μαρκάρω μόνος μου τον Ραντούλιτσα”

kakiouzis katoufas skordilis batis faros oaka proponisi

kakiouzis-katoufas-skordilis-batis-faros-oaka-proponisi

Ο Φάρος Κερατσινίου αντιμετωπίζει αύριο (6/3) τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Ανδρέα Πολέμη, η οποία κέρδισε τον σεβασμό όλων μόνο με τη συμμετοχή της στον τελικό, θα προσπαθήσει να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στους “πράσινους” και να διεκδικήσει ότι της αναλογεί.

Το eBasket.gr βρέθηκε στο ΟΑΚΑ την παραμονή του μεγάλου τελικού και μίλησε με τον Γάιο Σκορδίλη. Ο έμπεριος σέντερ του Φάρου αναφέρθηκε στο γεγονός πως αντιμετωπίζει για ακόμα μία φορά την πρώην του ομάδα, ξεκαθάρισε πως οι πιθανότητες του Φάρου είναι ελάχιστες, ενώ στάθηκε και στον τρόπο αντιμετώπισης του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

“Είναι η δεύτερη φορά που αντιμετωπίζω τον Παναθηναϊκό σε τελικό Κυπέλλου. Πέρυσι μου φάνηκε λίγο περιέργο που αντιμετώπισα την πρώην μου ομάδα, ως παίκτης του Απόλλωνα Πάτρας. Αύριο (6/3), θα είναι πιο απλά τα πράγματα. Έχω αντιμετωπίσει πλέον τον Παναθηναϊκό αρκετές φορές.”, δήλωσε αρχικά ο Γάιος Σκορδίλης και πρόσθεσε για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του τελικού:

“Είμαστε αουτσάιντερ, αυτό το ξέρουν όλοι και το ξέρουμε φυσικά κι εμείς. Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. O τελικός, μάλιστα, γίνεται στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, οπότε είμαστε το απόλυτο αουτσάιντερ. Κακά τα ψέμματα, είναι πολύ δύσκολο να πάρουμε το Κύπελλο, έχουμε ελάχιστες εώς μηδαμινές πιθανότητες. Δεν λέω πως αν παίζαμε σε διαφορετική έδρα, θα παίρναμε το Κύπελλο, αλλά παίζει το ρόλο του κι αυτό το γεγονός. Ίσως να ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί, εάν δεν παίζαμε στην έδρα του Παναθηναϊκού. Μακάρι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι για τον κόσμο.

Για μας η αναμέτρηση είναι μία γιορτή, έτσι τη βλέπουμε. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να τη χαρούμε. Εγώ είχα την τύχη να βρεθώ σε τελικό Κυπέλλου αλλές δύο φορές με τον Παναθηναϊκό και τον Απόλλωνα Πάτρας, αλλά είναι κάποια παιδιά που δεν έχουν παίξει καν στην Α1 κατηγορία και θα βρεθούν αντιμέτωποι με μία τόσο μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός“.

Όσο για το μαρκάρισμα του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, τόνισε: “Είναι τρομερός παίκτης, ειδικά στην επίθεση. Έχει μεγάλο ρεπερτόριο στις κινήσεις του. Νομίζω πως δεν θα τον μαρκάρω μόνος μου. Θα έχω και βοήθειες από τους συμπαίκτες μου…”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Συνέντευξη

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…