Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Δεν σωθήκαμε ακόμα”

“Δεν σωθήκαμε ακόμα”

Christos Serelis Lavrio Laurio

Christos Serelis-Lavrio-Laurio

Το Λαύριο πέτυχε τη νίκη της χρονιάς κόντρα στον Αρκαδικό και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από τη διακεκαυμένη ζώνη. Ο Χρήστος Σερέλης, αφού ανέλυσε τον αγώνα και τα στοιχεία που συνετέλεσαν στην έκβαση του, ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του:

“Καλησπέρα σήμερα πετύχαμε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη, την πιο σημαντική μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Είχαμε λίγο άγχος στην αρχή αλλά μας βοήθησε πάρα πολύ ο Κρουμπάλι με πολλά επιθετικά ριμπάουντ και αντίστοιχα καλάθια στο πρώτο δεκάλεπτο, που δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι στην άμυνα και ήμασταν μέσα στο παιχνίδι.

Στην ουσία στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο παίξαμε καταπληκτική άμυνα παίξαμε την άμυνα που έπρεπε να παίξουμε και παίξαμε σε πάρα πολλά παιχνίδια. Δεχθήκαμε στα 27 λεπτά νομίζω 19 πόντους και χτίσαμε μία διαφορά η οποία ήταν καθοριστική για την έκβαση του αγώνα και το αποτέλεσμα του αγώνα, το οποίο μας δίνει την δυνατότητα και σε ισοβαθμία, όπως ξέρετε, με τον Αρκαδικό να είμαστε από πάνω αφού καλύψαμε την διαφορά των 8 πόντων.

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες που κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Υπήρχε άγχος όλη την εβδομάδα αυτή τελικά το διαχειρίστηκαν με σωστό τρόπο, όλοι οι παίκτες και αυτούς που παίξανε και αυτούς είναι εκτός δωδεκάδας, γιατί ήμαστε πάρα πολλοί στην προπόνηση και βοηθάνε πάρα πολύ τα υπόλοιπα παιδιά.

Να ευχαριστήσω τον κόσμο ο οποίος είναι πάρα πολύ καλός μας δίνει πολύ μεγάλη ώθηση είναι κοντά μας και όταν δεν παίζουμε καλά και όταν δεν έχουμε καλό ρυθμό μας βοηθάει. Σπάνια πραγματικά στα γήπεδα βλέπεις τέτοιες ατμόσφαιρες στην Ελλάδα, να μην υπάρχει καθόλου γκρίνια όταν η ομάδα δεν έχει ρυθμό.

Φυσικά να ευχαριστήσω και τους συνεργάτες μου όλους διότι κάναμε μία καλή προετοιμασία και κερδίσαμε το παιχνίδι θα έλεγα σχετικά εύκολα στο τέλος παρόλο το άγχος που φαινότανε ότι υπήρχε σαν παιχνίδι φαινόταν ότι το είχαμε καθαρίσει.

Δεν έχουμε τελειώσει όμως δεν έχουμε μείνει στην κατηγορία χρειαζόμαστε ακόμα και άλλες νίκες, όλα εξαρτώνται από εμάς. Αν συνεχίσουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια με τον ίδιο ρυθμό θα καταφέρουμε να επιτύχουμε τον στόχο μας”.

Ο αρχηγός της ομάδας, Σάκης Γιαννακόπουλος, παρέστη στη συνέντευξη Τύπου ως εκπρόσωπος των συμπαικτών του: “Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη μας στον Νεκτάριο, που έφυγε γρήγορα από κοντά μας άδικα και πρόωρα. Ήταν φίλος της ομάδας μας, παρακολουθούσε, μας εμψύχωνε όλα αυτά τα χρόνια από τις τοπικές κατηγορίες και πρώην αθλητής του συλλόγου, ήταν κρίμα αυτό που έγινε.

Όσο για εμάς κάνοντας μια ανασκόπηση όλης της σεζόν θεωρώ ότι ήταν πάρα πολύ άδικο να φτάσει η σεζόν η δικιά μας να κρίνεται σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό από το σημερινό παιχνίδι θεωρώ ότι πολύ εύκολα θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει μία ή δύο νίκες ακόμα και να μην χρειαζόταν να φτάσουμε σε αυτό το σημείο.

Καλώς ή κακώς έτσι έγινε. Ήταν λίγο περίεργο, κανείς δεν ήξερε πως θα ανταπεξέλθει η ομάδα μας σε αυτή την κατάσταση στο παιχνίδι χωρίς αύριο ουσιαστικά όπως ήταν και ο Αρκαδικός βέβαια. Βγάλαμε πάθος, βγάλαμε ενέργεια θεωρώ ότι είχαμε διαβάσει καλά το παιχνίδι και τελικά δώσαμε τον ρυθμό που θέλαμε, ξεκινώντας πάντα από την άμυνα και καταφέραμε να πάρουμε αυτή την μεγάλη νίκη καθώς και την διαφορά που ήταν δευτερεύον ή και τριτεύον στόχος της ομάδας μας. Θα προσπαθήσουμε από εδώ και πέρα να πάρουμε στα υπόλοιπα 4 παιχνίδια τις νίκες που θα μπορέσουμε και όπου μας βγάλει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Δεν αντέξαμε στην πίεση του Άρη»

Πρόκληση για το Λαύριο είναι τα play out. Ο τεχνικός του Λαυρίου, Κώστας Μέξας μετά την ήτ…