Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δεν μπορώ να το εξηγήσω…”

“Δεν μπορώ να το εξηγήσω…”

djordjevic1

djordjevic

Το πρώτο μισό του τρίτου δεκαλέπτου ήταν το διάστημα στο οποίο στάθηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού εξέφρασε τα παράπονα του για την άσχημη εικόνα των παικτών του σε εκείνο το χρονικό σημείο και χαρακτήρισε “κακή” την ήττα:

“Σε αυτά τα πέντε λεπτά στο τρίτο δεκάλεπτο δεν μπορώ να εξηγήσω τι παρουσιάσαμε. Το βέβαιο είναι ότι παρουσιάσαμε έλλειψη ενέργειας. Η αλήθεια είναι ότι παλέψαμε όσο μπορούσαμε. Παρουσιάσαμε θέληση και διάθεση. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι πολύ κακό για εμάς.

Περιμέναμε πως θα είναι ένα δύσκολο ματς, με την πίεση του κόσμου και την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο. Θέλαμε να περιορίσουμε τις συνεργασίες κοντών και ψηλών του Ερυθρού Αστέρα και κατά ένα μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε. Στο τέλος, όμως, κατάφεραν με κάποιες ατομικές ενέργειες των Μίλερ και Κίνσεϊ να πάρουν τη νίκη”.

Ο κορυφαίος των “πρασίνων”, Έλιοτ Ουίλιαμς, επεσήμανε: “Περιμέναμε πως θα ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και πολύ αμυντικό, όπως και έγινε. Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν πήγαμε όπως έπρεπε και οι αντίπαλοί μας έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ. Επιστρέψαμε στην τέταρτη περίοδο αλλά δεν αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρουμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…