Κεντρική Basket League Άρης “Χρόνια πολλά Άρη” (pics & vid)

“Χρόνια πολλά Άρη” (pics & vid)

aris ekdilwsi emmanouil laskaris giorti2

aris-ekdilwsi-emmanouil-laskaris-giorti2

Τα 102 χρόνια ιστορίας συμπληρώνει αύριο (25/03) ο Άρης και από σήμερα άρχισαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στο στρατόπεδο του “θεού του πολέμου”. Φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν οι άνθρωποι της ΚΑΕ από το “Κλεάνθης Βικελίδης” όπου διοργανώθηκε η γιορτή για τα γενέθλια του Συλλόγου, με τον Εμμανουήλ Λάσκαρη να δίνει το “παρών”.

aris-ekdilwsi-emmanouil-laskaris-giorti1

Ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης και αδερφός του ιδιοκτήτη, Νικολάου Λάσκαρη, βρέθηκε στο ιστορικό ποδοσφαιρικό γήπεδο της ομάδας και στον λόγο του, ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους της ομάδας που έχουν αγκαλιάσει την οικογένειά του, καλώντας όλο τον κόσμο της ομάδας να κάνει υπομονή στις δύσκολες αυτές μέρες που βιώνει ο Σύλλογος.

Εκ μέρους της ΚΑΕ και της οικογενείας Λάσκαρη σας ευχαριστώ που έχετε αγκαλιάσει την προσπάθειά μας. Γνωρίζουμε όλοι τις δύσκολες καταστάσεις που περνάει η χώρα μας και φυσικά και ο Άρης. Θα ήθελα πρώτα από όλα να ευχηθώ “χρόνια πολλά Άρη”, χρόνια πολλά σε όλους σας και να πω στους μικρούς μας φίλους πως θα πρέπει να συνεχίζουν τις προσπάθειές τους τόσο στην άθληση, όσο και στο σχολείο και στους υπόλοιπους υπομονή και πάντα υγεία“, ήταν τα ακριβή λόγια του Εμμανουήλ Λάσκαρη.

Εκ μέρους της ΚΑΕ, το “παρών” έδωσε και ο διευθυντής μάρκετινγκ, Ιωάννης Χατζόπουλος.

aris-ekdilwsi-emmanouil-laskaris-giorti3

aris-ekdilwsi-emmanouil-laskaris-giorti4

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…