Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Χωρίς Ντίλαρντ με Άρη

Χωρίς Ντίλαρντ με Άρη

185200

kevin-dilard-apollon-patras-rethymno

Ο Απόλλωνας Πάτρας ξεκίνησε την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι με την Πάτρα, με την ομάδα του Κώστα Μέξα να μην υπολογίζει ούτε σ’ αυτό το παιχνίδι στις υπηρεσίες του Κέβιν Ντίλαρντ, ήτοι του πιο ποιοτικού παίκτη των πατρινών.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε βρεθεί θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης και τιμωρήθηκε με δύο μήνες αποκλεισμό. Οι πατρινοί ήλπιζαν πως η ποινή θα ξεκινούσε από όταν δόθηκε το δείγμα, αλλά τελικά ξεκίνησε από όταν ανακοινώθηκε η τιμωρία του. Έτσι δεν θα αγωνιστεί ούτε κόντρα στον Άρη.

Στο μεταξύ, η πατρινή ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας για τα εισιτήρια του αγώνα.

Αναλυτικά:
“Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ 2015-16 ανάμεσα στον Απόλλωνα Πάτρας Carna και τον Άρη. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο (19/03, 17.00) στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα, στην Περιβόλα. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία του συλλόγου. Επίσης, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια των εντός έδρας παιχνιδιών του Απόλλωνα Carna και μέσω και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας viva.gr στο link:https://goo.gl/ipx9hn ή στο εικονίδιο στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας να στηρίξει την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για την είσοδο της στα πλέι οφ και αποφάσισε τις εξής τιμές εισιτηρίων: Για τις κερκίδες «Γ» και «Δ» τα εισιτήρια θα κοστίζουν 8,00 ευρώ, στην κερκίδα «Β» 12,00 ευρώ και στην κερκίδα «Α» θα κοστίζουν 15,00 ευρώ. Παράλληλα, θα ισχύσουν εισιτήρια ανεργίας και φοιτητικά/μαθητικά η τιμή των οποίων ανέρχεται στα 5,00 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι όσοι έχουν καταθέσει τα στοιχεία τους για την έκδοση της κάρτας φιλάθλου θα ισχύσει ο κωδικός που ήδη έχουν παραλάβει, ενώ όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την κάρτα θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ για την άμεση εξυπηρέτησή τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…