Κεντρική Ασίστ Shadow Χορηγός ο Παππάς!

Χορηγός ο Παππάς!

Nikos Pappas1

Nikos Pappas1

Για πολλά μπορεί (ενδεχομένως) κάποιος να κατηγορήσει τον Νίκο Παππά. Οι επιλογές του δεν συνάδουν πάντα με το ταλέντο του, δεν είναι ο πιο εύκολος χαρακτήρας, δεν γνωρίζει πότε πρέπει να κάνει πολιτική, κρατώντας και κάποια πράγματα για τον εαυτό του κι άλλα πολλά. Για ένα δεν μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει: Ότι “ψήλωσε” κι έχει ξεχάσει την …παλιά του γειτονιά.

Το διάστημα που είναι εκτός πλάνων του Τζόρτζεβιτς κι έχει υποχρεωθεί σε ατομικές προπονήσεις, πηγαίνει στον Τρίτωνα, αγαπημένη του ομάδα κι εκεί δούλεψε αρκετά, ώστε να ξαναβρεί τη φόρμα του. Την Κυριακή ήταν στην εξέδρα του κλειστού του Αγίου Θωμά, όπου παρακολούθησε τον αγώνα του Τρίτωνα με το Μαρούσι, αλλά αυτό είναι το λιγότερο.

Καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν ότι ο Νίκος Παππάς βάζει το χέρι στην τσέπη κι ενισχύει την προσπάθεια του συλλόγου. Και δεν το κάνει μόνο φέτος, και δεν το διαφήμισε ποτέ, καθώς είναι κάτι που το νιώθει, κάτι που θεωρεί δικό του “χρέος” απέναντι στο άθλημα που τον έκανε γνωστό, αλλά και στη συγκεκριμένη ομάδα.

Στον Τρίτωνα ο Παππάς έχει μόνο φίλους, τους οποίους δεν ξέχασε ανεβαίνοντας τα …σκαλιά της επιτυχίας. Ο Γιάννης Πλουτέτσκι είναι ένας εξ αυτών, ίσως ο πιο …κολλητός του, όχι όμως ο μοναδικός. Μαζί πηγαίνουν συχνά πυκνά διακοπές, ενώ όποτε δίνεται η δυνατότητα (ένεκα των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων) ο ένας παρακολουθεί τα παιχνίδια του άλλου.

Πηγή: Sportdog

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (23/4)

Τα «φώτα» στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό π…