Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αποθέωσε τον Διαμαντίδη

Αποθέωσε τον Διαμαντίδη

stefan jovic

stefan jovicΟ Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται, αύριο (11/03, 21:00), τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της δέκατης “στροφής” του Τοπ-16. Ο Στεφάν Γιόβιτς τόνισε πως το προσεχές παιχνίδι θα είναι διαφορετικό σε σχέση με τον πρώτο γύρο, καθότι οι “πράσινοι” έχουν ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ τους.

Ο 25χρονος γκαρντ, δε, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον Δημήτρη Διαμαντίδη, χαρακτηρίζοντάς τον ως “έναν από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών στην Ευρώπη“.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Δεν είναι η ίδια ομάδα, που κερδίσαμε στην Αθήνα. Ο Παναθηναϊκός ενισχύθηκε πολύ κι άλλαξε πρόσωπο. Το παιχνίδι της Παρασκευής θα είναι εντελώς διαφορετικό και πιο δύσκολο από αυτό του ΟΑΚΑ. Τα νέα αποκτήματα παίζουν πολύ καλά, ο Καλάθης είναι παίκτης, ο οποίος αγωνιζόταν στο ΝΒΑ, κι ο Διαμαντίδης είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών στην Ευρώπη.

Υπάρχει κι ο Ραντούλιτσα, που είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Το έργο μας είναι πολύ δύσκολο, αλλά ελπίζω να τα καταφέρουμε. Θα έχουμε έναν “στρατόοπαδών πίσω μας και περιμένω μια μεγάλη μάχη. Όλοι ξέρουμε τη σημασία του αγώνα και με την ώθηση του κοινού θα δώσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: «Ηφαίστειο» το ΟΑΚΑ με την Μακάμπι

Sold out τα ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του …