Κεντρική Διεθνή “Απίστευτη στιγμή”

“Απίστευτη στιγμή”

justin doelman real barcelona barca

justin-doelman-real-barcelona-barca

Για την μεγάλη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ με τον ίδιο πρωταγωνιστή, αλλά και πολλά άλλα, μίλησε ο Τζάστιν Ντόελμαν. Ο άσσος της Μπαρτσελόνα, τόνισε ότι αυτό που συνέβη ήταν απίστευτο και έστειλε το μήνυμα για νέα νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Ακόμα, σχολίασε το απίστευτο buzzer beater του Σέρχιο Γιουλ, αλλά και το “classico“, ενώ κλείνοντας χαρακτήρισε όνειρο την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Ήταν μία τρελή στιγμή. Ευτυχώς μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι και να το κερδίσουμε πριν οδηγηθούμε σε ακόμα μία παράταση. Ήταν μία ξεχωριστή βραδιά, μία παράξενη κατάσταση. Μία μαγική νύχτα για εμάς. Δεν μου είχε ξανασυμβεί ποτέ. Ήταν μία απίστευτη στιγμή. Το να συμβαίνει στο Τop 16 είναι πολύ “κουλ” και μαγικό ταυτόχρονα. Ελπίζω να πάρουμε τη νίκη αυτήν την εβδομάδα που θα μας βοηθήσει να προκριθούμε στον επόμενο γύρο.

Σε ανάλογες συνθήκες και στιγμές πρέπει να είσαι πάντα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Έτοιμος για να πάρω το σουτ και ήμουν. Όλα μπορούν να συμβούν. Απομένουν μερικά παιχνίδια ακόμα. Πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας στο σύστημα της ομάδας. Όλα τα “classico” είναι σπουδαία. Όπου και να βρίσκεσαι, όπου και να παίζουμε παραμένει ένα δημοφιλές παιχνίδι. Θα δούμε τι θα συμβεί. Δεν ανεβαίνουν οι απαιτήσεις περισσότερο πάντως. Κάθε παιχνίδι μετράει, έτσι έχουν τα πράγματα”.

Για το buzzer beater του Γιουλ: “Είναι ένας παίκτης φαινόμενο και ελπίζω να μην φτάσουμε ως το τελικό σουτ. Ελπίζω να πάρουμε μία καλή διαφορά. Διαθέτουν μία σπουδαία ομάδα και θα είναι μία μεγάλη πρόκληση για μας”.

Για την πρόκριση της Μπαρτσελόνα στην επόμενη φάση: “Πραγματικά. Όλοι όσοι ασχολούνται ξέρουν πόσο δύσκολο είναι το TOP16 και ειδικά αυτό το γκρουπ. Είναι όμως κομμάτι του αθλητισμού. Αν θες να είσαι ο πρώτος πρέπει να παίξεις με τους καλύτερους. Κοιτάμε παιχνίδι το παιχνίδι πιστεύοντας στους εαυτούς μας”.

Για το αν στοχεύει στην πρόκριση στο Final 4: “Θέλω πολύ να φτάσω στο Final 4. Θα είναι μία απίθανη στιγμή στην καριέρα μου και ακόμα μεγαλύτερη άμα κερδίσουμε. Αυτό είναι το όνειρο κάθε αθλητή: να κερδίζει τίτλους. Ελπίζω να το κάνω με την Μπαρτσελόνα, θα ήταν υπέροχο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…