Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ανταποκριθήκαμε πλήρως”

“Ανταποκριθήκαμε πλήρως”

Soulis Markopoulos PAOK1

Soulis Markopoulos-PAOK

Την ικανοποίηση του για την εικόνα των παικτών του, στο παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της Α1, κόντρα στα Τρίκαλα, εξέφρασε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλη

Αναλυτικά:
Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την συγκέντρωση που είχαν σε αυτήν την δύσκολη έδρα και αυτό μας έδωσε το δικαίωμα να φτάσουμε στην νίκη. Ξέραμε ότι δεν έπρεπε να αφήσουμε καθόλου την αντίπαλη ομάδα να τρέξει, έπρεπε να μην τους αφήσουμε να φτάσουν κοντά στο καλάθι και νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε πλήρως. Το μόνο άσχημο σημείο είναι ότι όταν η ομάδα ξέφυγε κάποια στιγμή με 17 πόντους, χαλάρωσε, χάθηκαν δύο τρία εύκολα σουτ και επανήλθε η ομάδα των Τρικάλων στο παιχνίδι. Καλή συνέχεια στην ομάδα των Τρικάλων, εμείς συνεχίζουμε τον στόχο που έχουμε βάλει”.

Από την πλευρά του ο Κώστας Κακαρούδης είπε: “Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα που είναι αθλητική και που πιέζει σε όλο το γήπεδο που είχε αρκετό κόσμο. Ανταποκριθήκαμε πολύ καλά στην πίεση τους, διαβάσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Ο Σοφοκλής έδειξε πόσο μεγάλος παίκτης είναι που μπορεί να μην σκόραρε αλλά βοήθησε στην όλη λειτουργία της ομάδας. Συνεχίζουμε, στόχος μας είναι η 5η θέση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…