Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Αυτό που του έλειπε

Αυτό που του έλειπε

keith clanton paok trikala

keith-clanton-paok-trikala

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε χθες (26/03) των Τρικάλων με 88-79 εκτός έδρας και έκανε ένα σημαντικό – πλήν απαραίτητο – βήμα για την είσοδο στα πλέι οφ και κατ’ επέκταση στην 6άδα του Πρωταθλήματος. Παρά το κακό πρώτο δεκάλεπτο που σημαδεύτηκε και από τον τραυματισμό του Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο “Δικέφαλος του Βορρά”, κλείνοντας τους διαδρόμους στην άμυνα και βρίσκοντας σκορ από τους 10 από τους 11 παίκτες που αγωνίστηκαν, έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα.

Την διαφορά βέβαια σε αυτό το παιχνίδι την έκαναν οι ψηλοί, με τον Νίκολα Μάρκοβιτς να αντικαθιστά επάξια τον Βαγγέλη Μαργαρίτη που αποχώρησε από το γήπεδο τραυματίας στην πρώτη περίοδο και τον Κιθ Κλάντον να… αποδεικνύει τον λόγο για τον οποίο ήρθε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αφήνοντας πίσω όλους εκείνους που βιάστηκαν να τον κρίνουν για το (ομολογουμένως) απογητευτικό ντεμπούτο του.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των “ασπρόμαυρων”, αγωνίστηκε για 21′ και σκόραρε 11 πόντους όντας σχεδόν αλάνθαστος (5/6 διπ., 1/1 βολή). Παράλληλα, έδωσε στον ΠΑΟΚ αυτό που του… έλειπε από την αρχή της χρονιάς, το ριμπάουντ. Ο 25χρονος σέντερ μάζεψε 7 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 3 ήταν επιθετικά, ρίχνοντας έτσι ένα “δίχτυ” πάνω από τα καλάθια και ανανεώνοντας κρίσιμες επιθέσεις του ΠΑΟΚ.

Βέβαια, η μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ δεν έχει κριθεί ακόμα και στον ΠΑΟΚ κρατούν χαμηλά το κεφάλι θέτοντας τον επόμενο στόχο που είναι η νίκη κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…